Gjest Pax Skrevet 20. april 2007 #1 Skrevet 20. april 2007 ... men nå er saken den, at jeg har to fennikler som jeg må bruke. Er det noen måte å tilberede dem på som gjør lakrissmaken mindre fremtredende?
Gjest bada Skrevet 20. april 2007 #2 Skrevet 20. april 2007 Jeg synes at smaken nesten blir borte dersom den blir kokt eller stekt lenge nok. Du kan f.eks. skjære den i små terninger og bruke den i risotto (stek den sammen med løken helt i begynnelsen), eller bruke den i suppe.
Gjest Pax Skrevet 20. april 2007 #3 Skrevet 20. april 2007 Takk for svar. Nå er det vel løst, middagsbesøket lovte at han skulle ta mesteparten.
Gjest Pax Skrevet 20. april 2007 #4 Skrevet 20. april 2007 Det eneste jeg liker på fennikelen er bladene. Bruker dem som urt i salat og slikt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå