Gå til innhold

Jeg liker ikke fennikel


Anbefalte innlegg

Skrevet

... men nå er saken den, at jeg har to fennikler som jeg må bruke. Er det noen måte å tilberede dem på som gjør lakrissmaken mindre fremtredende?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg synes at smaken nesten blir borte dersom den blir kokt eller stekt lenge nok. Du kan f.eks. skjære den i små terninger og bruke den i risotto (stek den sammen med løken helt i begynnelsen), eller bruke den i suppe.

Skrevet

Takk for svar. Nå er det vel løst, middagsbesøket lovte at han skulle ta mesteparten. :ler:

Skrevet

Det eneste jeg liker på fennikelen er bladene. Bruker dem som urt i salat og slikt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...