magolia Skrevet 20. april 2007 #1 Skrevet 20. april 2007 Jeg skal pynte marsipankake med melisglasur. Hvordan lager jeg glasuren slik den helt hvit og lett å sprøyte på kaken?
Brunhilde Skrevet 20. april 2007 #2 Skrevet 20. april 2007 Bruk lettvispet eggehvite og melis. Det gir best resultat. (Ellers tror jeg at toro har noen tuber med ferdig skriveglasur, men det er mulig jeg blander med noe jeg kjøpte i Danmark.)
Solskinn Skrevet 20. april 2007 #3 Skrevet 20. april 2007 Ja bruker man eggehvite får den en bedre konsistens enn med vann, og blir vel noe blankere også om jeg ikke husker feil.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå