Gjest Anonymous Skrevet 3. mars 2003 #1 Del Skrevet 3. mars 2003 Er det noen som kan hjelpe meg med oppskifter på saftige og enkle kaker? Helst noen kaker som holder seg saftige en stund. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nitha Skrevet 3. mars 2003 #2 Del Skrevet 3. mars 2003 www.kakemonsen.no Tipper du finner noe her! Nitha Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bjørk Skrevet 12. mars 2003 #3 Del Skrevet 12. mars 2003 Da må du lage gulrot kake, det er jo kjempe godt ! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Junebug Skrevet 13. mars 2003 #4 Del Skrevet 13. mars 2003 Du kan bake Nigella Lawsons mandarinkake. En venninne av meg bakte den, jeg har smakt den og den var nydelig og saftig! Veninnen min sa at den var veldig enkel å lage. Her er oppskriften http://www.nrk.no/programmer/tv/nigellas_k...en/2495774.html Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cinnamon Skrevet 14. mars 2003 #5 Del Skrevet 14. mars 2003 Her er en enkel krydderkake - kjapp å røre sammen og veldig holdbar. Kan fint fryses også. 7,5 dl kefir el. kulturmelk 7,5 dl sukker 150 g smeltet margarin 1 ss natron 2 ts nellik 1 ts kanel 1 ts kardemomme 1 ts ingefær 2 ss tyttebærsyltetøy 8-9 dl hvetemel Rør sukkeret ut i melken. Ha i natron, krydder og tyttebærsyltetøy. Sikt inn melet, litt og litt, og rør godt mellom hver gang. Bruk visp til å begynne med så unngår du klumper. Rør inn margarin til slutt. Stekes i langpanne ved 180 gr. 50-60 min. Du kan bruke samme oppskrift og lage sjokoladekake. Bare bytt ut krydder og syltetøy med 3-4 ss kakao og 2 ts vaniljesukker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rufus Skrevet 14. mars 2003 #6 Del Skrevet 14. mars 2003 Denne kaka må røres sammen med noe som røres sammen...osv..utrolig enkel og få høy og fin og den er utrolig holdbar....og veldig god.. 150 g smør 150 g sukker 6 eggeplommer 2 dl kremfløte 225 g hvetemel 1 1/2 ts bakepulver ca. 2 dl rosiner (kan sløyfes) 1 dl rom (kan sløyfes - eller aller helst litt mer... ) 1/2-1 plate kokesjokolade (hakket) Fremgangsmåte: Kaken kan lages både med og uten rosiner, valnøtter, sjokolade og/eller rom. Rosiner og valnøtter bør bløtes i rom over natten. Rør smør og halvparten av sukkeret hvitt. Pisk eggedosis av eggeplommer og resten av sukkeret. Bland smørkremen vekselsvis med eggedosis og mel tilsatt bakepulver. Rør forsiktig inn pisket krem. Tilsett eventuelt valnøtter, rosiner, sjokolade og overskytende rom. Hell røren i en smurt form (1 1/2L )og stek ved nederste rille i stekeovnen ved 175 °C i 3/4 - 1 time. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå