Gjest Hikke Skrevet 2. mars 2003 #1 Skrevet 2. mars 2003 Hva er egentlig cous cous? Har sett det på mange utenlandske spisesteder, men har aldri turt å smake det? Hva smaker det egentlig?
Ellen26 Skrevet 3. mars 2003 #2 Skrevet 3. mars 2003 Couscous er en ris-lignende matvare, som er tradisjonelt mye brukt i Marokko. Du maa absolutt prove, det er veldig godt. Ellen
Redhead Skrevet 3. mars 2003 #3 Skrevet 3. mars 2003 Cous cous er små gryn av kjernen på hvete. Spises som ris i hovedretter eller salater. Kjempegodt alternativ til ris !
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå