lillesky Skrevet 12. april 2007 #1 Skrevet 12. april 2007 Jeg har hørt at man kan koke koteletter i melk i panna, sånn at de blir saftigere. Hvordan gjør man dette?
meta2 Skrevet 13. april 2007 #2 Skrevet 13. april 2007 Det har jeg aldri hørt om. Her legger jeg kotelettene i egg og så strør jeg brødsmuler over. Kotelettene blir da saftigere og gode.
*Enigma* Skrevet 13. april 2007 #3 Skrevet 13. april 2007 Kanskje man da gjør som mamma? Hun steker kotelettene, så heller hun over vann og setter på lokket og lar dem surre. Kanskje noen da bruker melk i stedet? Jeg har gjort det samme, men brukt eplejuice eller litt vin.... Det blir det veldig god sjy av.
dront Skrevet 13. april 2007 #4 Skrevet 13. april 2007 Har helt over fløte (eller rømme) etter å ha stekt kotelettene, og latt det koke inn. Blir godt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå