Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Når jeg lager wok (mest med kylling evt. scampi) bruker jeg vanligvis enten sweet chilisaus eller en type krydderpose fra Santa Maria som heter chicken wok eller noe sånt som man blander i vann, men er litt lei disse smakene nå.

Hvilken type ferdige wokposer er gode? Vet det er smak og behag, men fint om jeg ikke kjøper en alle synes er vond. ;)

Og tips til hjemmelagde woksauser ønskes!

Synes forøvrig det blir litt for kjedelig med bare soyasaus og så er mannen ikke så glad i akkurat det heller.

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Favoritten her i gården er chow mein saus ! den på glass er best. :)

Endret av billie
Gjest Bøllefrøet
Skrevet

Jeg har prøvd mange forskjellige, men kommer tilbake til Mr. Lees "Mild Chili". Nam :-D

Gjest Blondie65
Skrevet

Oystersauce er også veldig godt.

Skrevet

Jeg lager ofte søtsur saus til wok.

Skrevet (endret)

Blackbean sausen fra Blue Dragon er god, Chow Mein sausen til Toro er heller ikke verst men er i overkant mild så jeg tilsetter alltid litt pepper og Chinese fivespice.

Endret av Antoinette
Skrevet

Pleier å bruke en finhakket ingefærknoll, en finhakket hvitløksbåt, en klunk soyasaus og litt østerssaus. Varierer alt ettersom med flytende buljong, honninh, søt østersaus, fiskesaus eller hva jeg har i skapet. Ingefærsmaken er iallfall god synes jeg.

Ellers er jeg enig i at søt chilisaus er en favoritt, spesielt til kyllingwok. Bruker da noen spiseskjeer med chilisaus og noen skjeer med soyasaus.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...