Gå til innhold

Ingen aprilspøk!


Flying

Anbefalte innlegg

Denne gangen har jeg skikkelig "jente følese". Magefølelsen stemte jo bra sist. Er 4+6 i dag. Føles mye bedre å si at jeg snart går inn i uke 6. Hehe:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

"I dag er det søndag 11. september.

Du går nå i 6. svangerskapsuke og har 247 dager (35 uker) til termin tirsdag 15. mai 2012"

:rodmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

7+2 og fortsatt kvaaaaalm! Åsså har jeg blitt skikkelig belgete og dvask! Allerede nå liksom.. Huff... Sist så gikk jeg helt til uke 19 før noe viste.. Er det bare jeg som har spist mye i det siste, eller er det mulig at det allerede nå kommer på litt ekstra?

Er liksom ikke helt i form om dagen. Er så lei av å være kvalm. Og hva skjer, annet enn at jeg har fått ny jobb! Jeg søkte på en super spennende jobb i mai. Dette var jo leeenge før jeg ble gravid. Nå har jeg fått den, og har takka ja.. Oppstart neste uke. Huff, ser for meg at jeg sitter inne hos sjefen om en mnd å sier ehhh, det har skjedd noe.. Wæææ.. Vurderer å sende en sms nå og spørre om jeg kan ta en liten prat. Bare si det som det er, så får det bli opp til dem om dem fortsatt vil ha meg. Føles ikke riktig å ikke si noe. Men det er jo ALT for tidlig til å si noe i utgangspunktet..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De har jo strengt tatt ikke lov til å ikke ville ha deg fordi du er gravid... Jeg ville overveid å ta en prat ganske fort etter at du har passert 12 uker (at man ikke sier noe før det er vel allment "godkjent") -å spille med åpne kort er gjerne en fordel.

Forøvrig er det visst i følge de som vet sånt helt normalt at det synes mye tidligere når man har vært gravid før :vetikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg snakka med sjefen i dag jeg. Det er liskom sjølvaste rådmannen som blir min overrordnede så det er ikke bare bare:) Vet jo at det ikke er lov, etisk riktig og bla bla bla og si noe på at jeg er graivd, men for meg er det viktig å skape gode rellasjoner fra starten. Jeg ba om et møte i dag og fortalte det som det var. Det føles veldig greit nå. Letta over at jeg slipper å gruve meg til den samtalen som hadde kommet om fire uker. Men fortsatt kvalm da.. blææh...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Sendte deg en pm jeg Angelou.

Nå er jeg allerde i uke 9. Det føles liksom bedre å si det, enn 8+1. Thihi.. Til tross for at jeg hadde to dager uten kvalme, så er det på plass igjen nå.. Blæh. Ny jobb i dag da. Spennende:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Næmmen hei, så morsomt! Gratulerer!

Nå er jeg usikker på om du kjenner til meg med dette nicket. Jeg var med helt fra starten i jenteligaen, og nicket jeg hadde da var ganske langt og begynte på Da...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...