Gå til innhold

Ingen aprilspøk!


Flying

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Fy søren, du har jammen hatt et tøft år, med så mange nære som det skjer vonde ting med :( klemmepådeg!!! Hvordan går det med foreldrene dine nå da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det har vært kjipt angelou. Det går mye bedre m både mamma og pappa nå. Pappa er hjemme igjen fra sykehus og rehabilitering. Han har vært kjempe heldig og har ingen mên. Mamma har fått sin første friskmelding og vi er veldig happy for det!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi da! :hug: Så godt at det går bedre med foreldrene dine. Hadde en runde med pappa for en stund tilbake, og det er det tøffeste jeg har vært igjennom! Så redd tror jeg aldri jeg har vært, men i dag går det veldig bra og jeg setter stor pris på hver dag vi har med dem. Man vet aldri hva fremtiden bringer og man bør blir flinkere til å sette pris på nuet.

STOR :klem: til deg!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

  • 3 måneder senere...

Så spennende lesing det var her! Jeg er også veldig glad for at jeg har en dagbok med mine svangerskap og fødsler. Helt fantastisk og se tilbake på - og litt uvirkelig.

Ser du sjelden er her men en liten hilsen venter når du stikker nesen inn og lille s er jo sikkert en stor gutt nå ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Neimen så koselig lilljan:) Joda S er 3 1/2 år nå. Så tiden går foooort! Nå er det vel snart på tide å tenke på en til. Gleder meg til å prøve, prøve, prøve... Men jeg er skikkelig dårlig på å prøve og vente, så håper det er full klaff veldig snart!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...

Jaja... 05.09.11 og positiv test!! Terminkalkulatoren viser 4+1 og jeg er en dag over forventet mens. Tok testen i kveld bare på "gøy" og er egentlig veldig usikker på om den er positiv.. Den er jo svak da. -streken altså... For dere som kjenner meg her inne, hysj hysj!

I forkant av testen var jeg ikke spent engang. Har ingen symtomer og hadde egentlig ingen mistanke heller. Men håpet jo klart at det skulle klaffe snart. Etter testen følte jeg egentlig ikke så mye. Ettersom jeg har en "leieboer" her denne uka, kunne jeg ikke ringe sambo. Sendte et bilde og han synes at testen ser positiv ut. Det hadde jo vært veldig hyggelig om det stemmer:) Det vet vi vel om et par dager. Da går vi i så fall en spennende tid i møte:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da må jeg få flyttet dagboka og skiftet navn. (synes det er litt trist å bytte navn da men. Denne tittelen passa sååå fint den dagen jeg testet positivt. Det var jo 1.april:)

Sambo er borte og jeg har besøk, så vi fikk bare sendt noen meldinger til hverandre. Pratet med han nå og vi er begge avventende og avslappende til situasjonen:) Krysser fingrene for at dette faktisk skjer:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lurer på om det er en måte å merke sider i dagboken på? Det er liksom et skille nå ved side 86. Har ikke lyst til å slette denne og starte på ny bok. Mye bedre å fortsette på denne. Men hvordan merke siden?...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er jo hyggelig at du gjør det offentlig fra starten denne gangen da, så jeg slipper å snuble over det i tilsynelatende fremmede dagbøker :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...