Gå til innhold

Ingen aprilspøk!


Flying

Anbefalte innlegg

  • 1 måned senere...

Fortsetter under...

Nå ble jeg plutselig litt trist fordi jeg ikke har vært inne i min egen bok på så sinnsykt lenge. Har liksom ikke fått prioritert KG tid i det hele tatt! Nå fikk jeg så lyst til å ta en oppsummering for min egen del. Men nå er det litt sent. Håper jeg klarer det en dag. Savner alle her inne gjør jeg også. Spesielt nå når jeg fikk den gode nyheten fra Angelou. Gøy på landet altså:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så koselig å se deg :hoppe: Savner deg her inne jeg også, men følger jo med deg på FB og ikke minst i avisa da :) Spennende med ny jobb :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jaaaa kjempe gøy m ny jobb:) Følger jo m deg på FB jeg også, men skjønner jo at du ikke har delt aaaalt der da! Haha!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Annonse

Irriterer meg at jeg ikke har fått oppdatert inne her det siste året.. Mye har skjedd. Jeg har akkurat lest igjennom hele dagboken min. Det var så koselig lesning. :) Glemmer jammen fort altså. Kjempe glad for at jeg skrev dagbok under graviditeten og i tiden etter fødselen. Bare så synd det stoppa opp for meg.. Ettersom det var så koselig å se tilbake på dette, tok jeg en avgjørelse på at sambo også skulle få lov til å lese det. Litt skummelt… Jeg skrev jo dette med tanke på at ingen jeg kjenner skulle lese det. Det blir jo veldig personlig. Men ettersom dette er ting som betyr så mye for oss begge, bestemte jeg meg for å dele det med han. Jeg sende derfor linken til han på msn her en dag. Fikk nesten vondt i magen.. Tror ikke han har lest igjennom hele enda, men er godt i gang. Litt rart å tenke på at han er her inne…

Hei kjære! :vinke: Håper du synes dette var fint å lese og at du ikke synes jeg har krysset noen grenser... Glad i deg. :hjertesmil:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så koselig Daria! Jeg møtte stengt dør inne i dagboken din og sendte deg derfor en pm:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke fått noen pm :klø: Men hvis du leter, finner du en blogg ;)

Hmm, det ble sendt en for ca 10 min siden.. merkelig... Da skal jeg finne bloggen:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forumet har vært litt ustabilt i det siste, det har sikkert rammet pm-funksjonen også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir støtt så glad når du har vært her :hoppe: Så tøff du er som lar mannen lese, og så flott for han da :) Jeg mistenker at sambo snikleser her inne jeg, men han innrømmer det ikke ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg syns også at du er tøff som lar mannen din lese dagboken.

Jeg tror ikke min samboer ville vært noe særlig interessert i å lese min. Han har nok ikke tålmodighet til det. Han bare spør hvis han lurer på noe.

Velkommen tilbake til forumet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

FLYING!!! :bolledeig::kyss: Så morsomt å se deg her igjen. Ser deg jo stadig på FB, men det blir liksom ikke det samme. :klem:

Har du tilgang til bloggen min enda? :klø:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk Eve Luna. Det er jo ikke snakk om at vi ikke prater sammen eller at sambo ikke spør da. Men dagboken min skildrer en del fine opplevelser i en travel tid som fort kan glemmes. Derfor synes både jeg og forhåpentligvis han at det er en fin ting å se tilbake på det på denne måten. Lykke til med svangerskapet:)

Såååå kos å se dere Angelou og Annie! Tror ikke jeg har tilgang Annie. Jeg skal sjekke:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Annonse

[1] Category widget

  • 8 måneder senere...

Åj! 7 mnd siden sist jeg var inne her! Trist trist.. Guri, skulle så gjerne oppsummert litt. Men føler det blir litt voldsomt med det at det er så leeeenge siden sist! Det har egentlig vært et veldig tøft år med mye sykdom i familien. I påsken ble min kjære bestefar dårlig. Han var "ung", sprek og super frisk. Han døde av kreft nå for en mnd siden. Tante døde av kreft i mai og dagen etter hun døde, fikk mamma vite at hun hadde kreft. Alt raste sammen for oss. Hun har gått igjennom en heftig behandling på Radiumhospitalet. Var innlagt i 10 uker. Så hele sommeren er som i en tåke. I tillegg ble bestemor dårlig. Nå i høst fikk pappa hjerteinfarkt, hjerneblødning og slag.. Så da toppet alt seg. I tillegg har jeg byttet jobb. Daglig leder for et firma. Det har vært en heftig grûnderperiode som egentlig har kostet mye energi og krefter. For å bare understreke at året har vært litt travelt så har jeg begynt å studere. Tar en master. Så jadda, livet er jævlig deilig.

Jeg har det egentlig bra, men så har jeg det liksom ikke så bra... Vanskelig å forklare. Ting går seg til og nå når alt ser ut til å roe seg litt igjen så kommer alt over meg. Jeg egentlig klart meg bra i løpet av denne helvetes perioden, men føler nå at det røyner litt på. Sliten.. I stedet for å være super lettet og glad, er jeg bare trist, redd og føler veldig på hvor sårbart alt er. Ting kan forandre seg fort altså. Jammen skal vi ta vare på de gode stundene vi har og de menneskene som er rundt oss! Jeg takker Gud for at jeg har verdens beste samboer, sønn, familie og venner. Nå håper jeg vi går inn i en rolig og god jul, så setter jeg all min lit til at 2011 blir et mye bedre år!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...