Gå til innhold

Ingen aprilspøk!


Flying

Anbefalte innlegg

Håper du har kost deg på tur :) Lenge til du begynner på jobb igjen? Eller det sånt vi helst ikke skal snakke om ennå...? :fnise:

Fant en

til deg på Youtube :)

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Håper dere har hatt en topp ferie!

Jeg kjørte forbi deg i går og hadde en mini stopp på Statoilstasjonen. Tenkte på deg da. :ler:

:vinke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Annonse

Bøøøøøøøøø!

Alt veldig veldig bra! Hatt den beste sommeren altså! Mye som skjer hele tiden. Vi hadde det kjempe fint i Frankrike! Deilig. Har vært på tre brylluper, hatt mye besøk, vært på hytta og bare kost oss. Lille *S* er bare helt fantastisk. Snill, rolig og god. Han tilpasser seg alle nye situasjoner, rutiner, mennesker osv. Det er en fryd å være sammen med han. Han er rett og slett en stor sjarmør. Nå om dagen jobber jeg skikkelig med meg selv for å forberede meg på at denne fantastiske perioden av livet nå går mot slutten. Jeg har litt av en jobb å gjøre.. Er ikke klar for at Lille *S* skal begynne i barnehage om to uker. Han vil da være 10 mnd.. Stakkars lille gutten min.. Men sånn er det. Vi har vært på besøk og har valgt en liten barnehage. Det er stille og rolig der. Kun 10 barn. Fantastisk fint uteområde og flinke mennesker som jobber der. Tror han kommer til å få det bra. Jeg går tilbake i 80 % stilling om tre uker. Herregud så fort dette har gått! Jeg får helt vondt i magen med tanke på at det faktisk er andre som skal påvirke min lille gutt.. Men vi får holde fast i de gode stundene vi får sammen. Jeg har bestemt meg for ikke å deppe alt for mye. Det er jo nå livet begynner. Han har kommet for å bli og jeg skal elske han resten av livet.. Åh, lille nydelige gutten min!

Hver dag sammen med han er den største gaven vi noen gang har fått. Han er så søt. Hver dag skjer det noe nytt. Han vinker, baker kake, viser hvor stor han er og sier bøøø.. Han har fire tenner, han tuller, tøyser, ler og sprudler. Han krabber bakover og jobber skikkelig hardt med å finne teknikken for å komme fort framover.. Han er sosial, glad i å mennesker rundt seg, men roper på mamma hvis hun ikke er i nærheten.. Han sover fra 19-07, spiser godt med mat og alt er bare så bra. Har bare lyst til å kose og kose og kose. Nyter virkelig hver en dag. Når jeg legger meg om kvelden så gleder jeg meg til å se han om morgenen.

Endret av Flying
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, Daria tuuuusen takk for sangen! Den er så nydelig altså!! Måtte nesten gråte en liten skvett.. :klemmer:

Men Jerle så dumt du ikke sendte en liten sms. Skulle kommet løpende jeg! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neimen har dere vært HER Annie?!?!

Vi kom aldri så langt opp, men vi var der nesten.... ;) Var på hytte på fjellet i dalom :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fy f, fy f, fy f! I dag tidlig ble jeg bitt i puppen. -skikkelig altså! Jeg hyla ut og dytta lille sjokkerte *S* langt bortover sengen. Jeg turte ikke å se på puppen for det var så vondt. Gråt som bare det jeg. Og jammen blødde jeg! Skulle ta en titt og så blod på bh'n og på fingrene mine. Ble enda vondere da altså!! Søren, dette er litt krise det. Hva skal jeg gjøre nå liksom.. Har fortsatt lyst til å amme morgen og kveld en stund til jeg da. Dagen har vi sluttet med for noen uker siden.

Skulle smøre dentinox på tennene etter frokost i dag og da bet han skikkelig da også. Er sååå vondt! Blir jo livredd de små, skarpe tennene jeg!

Lille *S* var litt forundra over diverse hyl, gråt og sinte blikk i dag. Men han var like blid..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AU! Det hørtes ikke godt ut... :troest:

Men ellers høres det jo ut til at dere har det bra :klemmer: Så spennende med barnehagestart og jobbstart. Blir sikkert en overgang, men det blir kanskje litt deilig å komme ut og få litt andre impulser også -hvertfall litt på sikt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Koselig å se dere jenter:) Joa, det blir sikkert bra.. På sikt... Joa, blir bra det.. Jada... Ehh, kjempe bra! (psyker meg opp..)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har vært gjennom tilvenning i bhg nå i beg av august vi og.. Det er ikke morro... Men jeg var så heldig at jeg har fått vært hjemme med henne litt lenger da....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stor forskjell på 10 mnd og 15 mnd når det gjelder dette altså.. Men det går nok bra.. Eller jeg vet jo at det går bra med hen. Det er jeg som kommer til å slite med det. Men heldigvis er det flere på hans alder der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Så koselig å høre fra deg!

Så fælt å bli bitt sånn, men lillegutten din høres så herlig ut!!

:hjerter_rundt:

Endret av loffen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Der kjente jeg et sting i puppen gitt... Yngste snuppa her fikk sin første tann i en alder av 3 mnd og for å si det enkelt: Det ble MYE biting! Tipset jeg fikk var å skrike ut, da ville hun slutte.

Særlig. :roll: Hun bare lo høyere....

Men altså, ikke slutt enda, se det an, det kan være han ikke gjør det flere ganger.

Så koselig å høre fra deg. :klemmer: Savner deg litt vet du.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

K har heldigvis ikke fått tenner enda :fnise:

Du beskriver mange av de samme tankene jeg har til å begynne på jobb igjen du. Vil ikke vil ikke, men samtidig gleder jeg meg litt, men vil gjerne ha begge deler, tid med gutten min og tid til jobb ;)

Meeen, det blir nok bra :):fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...