Gå til innhold

Ingen aprilspøk!


Flying

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hehe, i mine øyner så er han jo det.. Men vet ikke om jeg klarer å være helt objektiv da.. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som du forteller om han, så må han være det. *lurer på hvor mye av det du skriver som er sant :fnise: *

Nei nå var du stygg Annie! Hehe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:fnise: Vel, vi er vel ikke akkurat objektive når det gjelder unga våre, men han høres jo ganske perfekt ut :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

  • 2 uker senere...

Nå var det så lenge siden jeg hadde skrevet her at du hadde falt ut av mine innlegg :overrasket: Men jeg er innom og leser altså...

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

[1] Category widget

Hei og vel overstått 17.mai! :klemmer:

Livet er hærlig dere! :hjerte:

Guri malla så lenge siden jeg har fått oppdatert altså. Jeg var ikke på min egen favorittliste engang..

Jeg har det supert. Vår kjære *S* har det veldig bra. Han spiser, vokser, smiler, sover, ruller, ler og når nye høyder hver dag..

Han er allerede 6 mnd neste uke, så dette går skremmende fort! Det føles som om jeg akkurat har blitt gravid, ikke at jeg er en erfaren mamma..

Lille *S* har fått to små tenner nede. Han er såååå skjønn! Han snur seg fra mage til rygg og rygg til mage. Selv om det ikke er så ofte, så skjer det når han finner det for godt.. Vi har også begynt med grøt om morgenen. Godt å få spiserutiner mer på plass. Nå vet jeg at han alltid er mett og trenger ikke tilby puppen i hytt og gevær. Han får også litt fruktmos og banan innimellom. Han elsker alt han har fått smakt til nå. Han har ikke fått middag enda. Jeg har mer enn nok melk og så lenge han er happy med det drøyer vi det derfor litt. Er jo så lettvint og mye kos med den puppen.

Han har veldig fine rutiner nå. Han sover som oftest godt hele natta. Vi pysjer halv seks, grøt seks, pupp og han er i seng kvart på sju, sju. Da er han kjempe trøtt. Veldig grei å legge. Vanligvis er vi inne med smokken en gang, så sover han. Da sover han til alt mellom fire og seks før han skal ha litt pupp. Sovner igjen og sover til sju. Vi står opp ved halv åtte tiden. Han får grøt kl åtte, legger seg kl ni og sover en halv time. Han er våken i bare to, tre timer før han sover igjen. Det vil si at det blir tre, fire dupper hver dag.. Han sover alltid ute i vogna si. Vet at vi er utrolig heldige med at han har så fine rutiner. Men det er jo selvfølgelig ikke alltid like greit om natta da. Innimellom er det smokk ørten ganger. Men pupp får han ikke før tidligst fire.

Jeg og sambo har pratet om det at vi synes at vi fikser dette med å være foreldre veldig bra.. Så fornøyde med oss selv altså! Hehe.. Vi er enige om at vi er en liten, fin familie. :fnise:

Nå når jeg ser helt nyfødte babyer på tv blir jeg helt på gråten! Jeg blir skikkelig sentimental. Selv om vi har mer en nok med lille *S* så er jeg 100 % sikker på at jeg vil oppleve dette igjen! Det er så stort. Og jeg tror hele tiden at vi nå har nådd toppen for lykke, men det overgår seg selv hele tiden. Nye ting skjer og vi er bare i ekstase. Det beste jeg vet er å stryke han over hodet og kjenne det tynne, fine håret når han ligger og koser seg med puppen. Blir veldig rart å slutte å amme.. Det var en av de tingene jeg var helt sikker på at jeg kom til å glede meg til. -Men det som mye annet har forandret seg ettersom tiden har gått.. En av de andre tingene var at vi trodde vi skulle ha han på eget rom når han var 4 mnd. Nå gruver jeg meg bare til det.. Det er så vemodig at ting går så fort, samtidig er det veldig spennende å følge utviklingen som bare fyker av gårde..

Jeg har hatt min første helg borte fra han. Det var rart/vondt/godt/gøy/merkelig osv… Jeg skulle på barnedåp i Oslo og kombinerte det med en venninne tur. Reiste fredag kveld etter siste pupping. Satt på toget med en følelse av at jeg hadde glemt noe. Den følelsen fulgte meg hele helgen. Det var super rart å være uten lille *S* altså! Første døgnet var jeg veldig rastløs, stressa og irritabel. Jeg satt ute på Odeon i strålende sol og drakk en god drink og klarte ikke helt å nyte dagen. Men etter en lang telefonsamtale med pappa’n om at nå hadde de ”overlevd” det første døgnet uten meg, gikk alt så mye bedre. Han tok flaske, sov godt og var bare god og blid. Da var jeg klar for shopping og en skikkelig tur ut på by’n. Vi hadde det hinsides gøy! Satt på do på no 15 og pumpet meg! Thihi.. Det var så utrolig godt å merke at jeg fortsatt var den gamle meg. Var ”redd” jeg hadde forandret meg. Har jo ikke slått ut håret på en stund nå. Var nesten nervøs for at jeg hadde blitt skikkelig kjærring som skulle hjem tidelig og ikke orka noe. Men vi dansa på bordet og holdt ut til tidlig morgen.. hehe..

Jeg har forresten fått et meget spennende jobbtilbud! Helt hinsides.. Jeg ble kontaktet 17.mai og vi fikk en uformell prat i byen. På fredag skal jeg møte flere involverte, så det blir spennende. Ellers så har jeg søkt på en jobb som jeg venter tilbakemelding på. Den høres også veldig fristende ut, men ikke noe i nærheten av det som har dukket opp nå. Nå er det jo i utgangspunktet ikke viktig for meg å bytte jobb. Har det bra der jeg er. Men greit å snuse litt rundt på andre ting, nå når jeg uansett går hjemme. Nå har jeg jo tid til å sjekke litt rundt.

Sorry folkens, dette ble langt! Håper dere ikke har lest alt dette.. Jeg måtte bare få det ned.. Håper det er bra med alle dere snupper og at dere hadde en fin 17.mai.

Nå ser jeg på Maria som synger.. Fy flate for ett sirkus. Så mye tragisk det har vært til nå.. Skikkelig tullesanger..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi er invitert på TRE brylluper i sommer vi! Skikkelig boom altså.. Så blir det to neste år som vi vet om allerede nå. I det ene skal jeg være forlover til bestevenninnen min. Jeg grugleder meg. De er veldig hmm "perfekte" og alt skal være skikkelig gjennomført. 200 gjester!!! Gjett om jeg får prestasjonsangst i forhold til utdrikkingslag/tale.. Men det er ett år til, så jeg får bare samle inspirasjon i de andre bryllupene jeg skal til i sommer..

Jeg og vil gifte meg!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så herlig med en oppdatering igjen. Var inne og så bildene av *S* og han er bare til å spise opp! Utrolig hvor fort tiden har gått og at han har blitt så stor allerede! :dåne:

Hva slags jobbtilbud har du fått? (vet du ikke legger det ut her, men vi har da andre kanaler.. ;) )

200 gjester i bryllup????? :sjokk: Er det samer eller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...