Gå til innhold

Ingen aprilspøk!


Flying

Anbefalte innlegg

Har forresten søkt barnehageplasss. Vi fikk fem dager på den barenhagen vi satte som første pri. Utrolig godt. Men vi fikk plassen fra august. Det er uaktuelt å begynne så tidlig, så i stedet for å betale for plassen i flere mnd takka vi nei til plassen. Vi har super barenehage dekning her og kan egentlig velge og vrake i mange bra barnehager. Og ettersom vi ikke vet hvilken dager vi skal ha han der enda, drøyer vi med å søke på nytt. Vi satser på å få han inn i to, tre dager fra november. Da er han ett år og jeg synes han fortsatt er for liten.. Men sånn må det bare bli. Svigers vil gjerne ha han, men jeg synes to dager er nok. Vil at han skal få være sammen med andre barn noen dager også. Tror vi velger en liten barnhage nå mens han er så liten. Så kan han heller flytte om ett par år. Vil liksom skjerme han for livet en liten stund til.. Det starter tidsnok..

Vi fyller fortsatt dagene med trening, trilling, babysvømming og bareslgruppe. Vi har full timeplan mandag, tirsdag og torsdag. Onsdag og Fredag har vi "fri". Da er vi ofte på overnattingstur til mamma. Snuppen elsker badingen! Nå har vi begynt å dykke. Noe som er kjempe gøy. Jeg har aldri vært noe særlig glad i vann, så jeg håper dette er med på å gjøre han litt tøffere i vann er det jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Neimen har dere KG treff nå igjen. Så gøy da! :) Hils så mye, hvis det er noen av "våre" der:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:)

Jeg tror gutten din sov så godt da du lå på gjesterommet fordi det ikke luktet melk av pappa'n?

Lykke til på moteshow! Tøft. :Nikke:

Enig med deg ang. barnehage.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så moro med babysvømming da :) Her i huset er det atopisk eksem som råder, så vi har blitt frarådd babysvømming vi, kjipt altså, men, men - vil ikke utsette huden hans dor noe den kan bli verre av.

Så gøy at dere kan velge og vrake i barnehager da, må være deilig, vi må betale for plassen fra 01.august vi. Er jo plassgaranti her i kommunen, men den gjelder bare fra 01.august da. Synes det er litt fælt å tenke på barnehage jeg, blir nok mye verre for meg enn for han når han skal begynne tipper jeg :fnis: KOmmer til å begynne med korte dager og lang tilvenning fra 01.desember tipper jeg, og så blir det fullt fra 01.januar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var moteshowet over. Var kjempe gøy! Stinn brakke og mye kult å se. Jr. var en drøm hos bestemor. Ettersom jeg var opptatt fra fire med styling, kom mamma bort med han før han skulle legge seg. Han fikk pupp og litt kos av en oversminka mamma.. De reiste hjem, fikk grøt og sovna kl sju.. Utrolig deilig.

Men jeg skjønner ikke hvorfor han må være våken hver 3.time fo å få mat altså. Han våkner alltid halv elleve. Det er egentlig greit, for da har jeg ikke lagt meg enda. Så er det halv tre og halv seks.. Han sovner igjen med en gang, så det er ikke krise. Men jeg leeeeengter etter å få sove litt lenger intervaller.. Han sover fortsatt øktene sine på dagen og er bliiid som en sommerso!! Thihi snille gutten min! :rødme: Min kjære er på Island i helgen så jeg blir hos mamma og dem til i morgen. Da får jeg besøk av en venninne fra Oslo. Det blir super koselig. Da skal vi skravle, spise god mat og kanskje nyte ett glass vin. Føler på meg at dette blir en fiin helg. Nå skal jeg på shopping. Ble inspirert på showet i går. Skal kjøpe det ene antrekket jeg gikk med, så må jeg ha en ny dongery. So long!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er så hyggelig å høre at det går så fint med gutten din.

Og så bra at dere har så god barnehage dekning.

Vi komemr til å søke om barnehage plass fra mars neste år, men jeg tviler vi får det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har verdens beste kjæreste! Han har vært på Island i to uker. Kom hjem i går kveld. Hadde kjøpt med "Spa utstyr". Alt fra peeling, ansiktsmaske, lotion, skrubb osv.. Alt jeg trengte! I dag har jeg hatt tre timer hjemme spa. Lå i boblebadet, leste bok, hørte på musikk, drakk ett glass vin, skrubbet, tok hårkur, ordnet føttene osv. DEILIG!!!!!!! :rødme: Snuske dusken er verdens best også. Sov nesten hele natten. Var våken kl to, men da var sambo oppe med smokken. Fikk ikke mat før 5. Håper det gjentar seg i natt. Han la seg halv åtte trøtt som en dupp. Orka nesten ikke grøt i kveld, så vi får se hvor lenge han klarer seg.. Han er så pen, snill, god, fantastisk, enestående........ Er så glad i den lille sønnen min!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Så deilig med en slik natt da :) Tror ikke han kan smitte min lille sønn også kanskje :fnise:

Hjemmespa hørtes skikkelig deilig ut, snill kjæreste du har :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

I dag er vår kjære snupp allerede 5 mnd!! Wæh, hvor blir tiden av.. Helt tullete hvor fort det går. I morgen er det 5mnd kontroll og vaksine.. Håper han slipper feber om kvelden. Sist gikk det greit, han ble bare litt survete.

Har det veldig bra om dagen. Han har sovet hele natten en hel uke nå! Helt fantastisk. Forrige mandag bestemte jeg meg for å ikke gi han pupp med en gang han våknet. Jeg var oppe med smokken ørten ganger mellom 3 og 4. Etter den natta har han sovet til 6 og 7 før han har fått mat. Så har han sovet igjen til 8. Har vært den beste uka ever.. På fredag reiser jeg til Oslo. Skal i barnedåp på søndag. Jeg reiser fredag kveld etter siste pupping. Dvs. at sambo og snuppen skal være alene hele helgen.. Jeg gruver meg litt, men tror det skal gå bra. Blir vel verst for puppene mine.. Skal ha en jente kveld med middag på byen og vin lørdag kveld. Tror det blir veldig kos. Sambo gleder seg kjempe masse. Det er ikke måte på hvor mye de skal kose seg nå når de blir alene.. :fnise: Ellers så koser vi oss i finværet og nyter dagene. Snuppen er i ekstase om dagen. Han er konstant blid og god. Ler og nyter alt som skjer rundt han. Herlig!!! :rødme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Takk for det jenter! Pumpe SKAL med ja.. :fnise:

Gikk kjempe fint på kontroll i dag. Han skrek bitte litt, men ikke så mye. Han er 68.5 com lang og 7685 gr. Han ligger helt på gjennomsnittet. Så fin atte:) Det er så deilig at han legger seg kl sju om kvelden. Utrolig godt å ha hele kvelden for seg selv igjen..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...