Gå til innhold

Ingen aprilspøk!


Flying

Anbefalte innlegg

Godt å høre at dere er bedre igjen. Kom hjem i kveld etter å ha vært hos Jerle siden lørdag. Helt fantastisk hyggelig!! :tommelopp:

GOD PÅSKE TIL DERE!!

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

SÅ godt å høre at formen er bedre :) Kjipt nok å være syk selv om ikke poden skal bli det også :klemmer: Moro med grøt da, her i huset skal vi til pers i morgen kveld har vi bestemt. Må jo få begynne å prøvesmake litt nå som de har blitt store gutter ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

I går var lille snuppen 4 mnd! Wæh, det går såååå fort! Gurimalla som vi koser oss om dagen. Han er bare super skjønn. Han er konstant blid han. Noen ganger lurer jeg på om det er vanlig at alle babyer er så blide og fornøyde, eller om han er spesielt blid. Han sover fortsatt lange gode økter om dagen og det hender at han sover hele natta. Men vanligvis er han våken kl 3 og 6.30.

Jeg er hans store helt og alt jeg gjør/sier er hinsides gøy! Han ler og ler og ler. Er så fornøyd med mamma'n sin. Jeg får vel bare nyte det mens det varer.. Hehe.. Det gnistrer i øynene hans. Han er en liten skøyer.. Sukk! Goingen min! :rødme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vår lille er også blid hele dagen, så det har vell noe med klimaet og gjøre :fnise:

Tenk så fort store de blir :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herregud, er han 4 måneder allerede :overrasket:

Snuppa mi er også stort sett bare blid og grei, og når hun gliser skikkelig for at hun ser meg, så smelter jeg helt :rødme:

Høres ut som dere storkoser dere :-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Mye som skjer om dagen!

Nydelig vær, 4 mnds kontroll, tilvenning grøt og mye kos.

Var på kontroll forrige uke. Han er 66 cm og 7180. Han var helt på gjennomsnittet. Ettersom han hele tiden har ligget litt i overkant, hadde kurven jevnet seg litt ut. Helsesøster sa derfor at det var kjempe lurt å begynne med fast føde. Grøten går ned på høykant og hadde ikke vi stoppet han så hadde han nok spist og spist og spist.. Hehe.. Vi har økt sakte men sikkert. Nå får han 3-4 ss med pulver. Bruker mm erstatning, da jeg ikke orker å styre med pumpingen hver gang. Funker veldig fint det:) Junior er super happy om dagen. Men har begynt å være litt mer våken om natta nå.. Grøt hjelper ihvertfall ikke så han får sove bedre..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her har vi også begynt å våkne oftere om natta igjen. Litt frustrerende egentlig, for han sov jo åtte timer i strekk lenge, men nå er vi tilbake på tre timers intervaller med mating igjen. Han får også grøt om kvelden, men det hjelper ikke akkurat. Er vel inne i en vokseperiode ;) Ha ei fin helg :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Er så glad for å se dere her inne altså:)

:klemmer:

Her er det også tre timers intervaller.. Ikke ett minutt over.. Blir sååå sliten av det jeg. Vi har vært skikkelig bortskjemte da.. Han har jo sovet stort sett hele natten helt til nå.. Og ettersom sambo er borte mye av uka, så er jeg jo som oftest helt alene om alt. Går egentlig veldig greit altså, men føler at han er som limt fast til meg.. Litt kos også da. Og ettersom han er så blid og god så fikser jeg det:) I natt fikk jeg ligge oppe på gjesterommet. La meg kl 23 og våknet kl seks med skikkelig spreng. Da hadde sambo vært våken to ganger med flaske. Det hadde gått kjempe bra! Jeg gikk ned, puppet og sovnet igjen. Våkent kl 8 og sto opp. Sambo og jr sov til halv ti!!! Det skjer aldri når jeg er alene med han.. Typisk det den ene natta jeg hadde "fri".. Hehe.. De hadde kost seg så mye de to.. Har vært skikkelig sliten den siste uken. Men føler meg bedre etter denne natta. Håper han får en god natt.. Han var litt urolig når vi la han i kveld, men heldigvis sovna han til slutt. La han kl åtte, men sovna ikke før halv ni. Nå har vi begynt å gi han grøt før han bader, slik at magen skal få hvile litt før han skal legge seg. Pupp kl fem, grøt kl seks, bading kl sju, pupp halv åtte og rett i seng ved åtte-tiden. Ettersom han ofte sovner kl fem og sover til seks, så går det ikke alltid slik. Men prøver å å få han til å sove siste gangen ved fire tiden..

I dag måtte jeg bare gjemme voksiposen. For det første var han nesten våt fordi han er varm og for det andre så er det jo ikke plass nok til at han får snudd på hodet.. Hehe, det har blitt kjempe trangt der!! Enda vi har Simo bagen som er så stor.. I dag bytta jeg ut posen med lammeskinn og den lille dyna hans. Han ble skikkelig forundret og hadde god plass til sparke og snu seg. Tror det var på tide jeg..

Blir sååååå godt humør av været og temperaturen om dagen. Det er sååå deilig med sol og varme! Nå har jeg tatt solarium flere ganger og har endelig fått farge. Var hos frisøren på torsdag så nå er jeg klar for våren. Jeg har forresten sagt ja til å vise klære på ett moteshow på torsdag.. Det angerer jeg litt på.. Det er vanligvis 1000 stk som kommer for å se på. Har vært med ett par ganger før, men det var FØR fødselen.. Og selv om jeg er tilbake i samme str, så er magen fortsatt litt deigete.. Skal i allefall ikke vise årets bikinimote! :fnise: Litt stas at de fortsatt vil bruke meg.. Hehe.. Skal på prøving av klær tirsdag. Skal ha barnevakt ett par timer da. Blir så stressa hvis han skal være med.

Nå har vi kost oss med pizza. Ligger på sofaen og stapper i oss smågodt og ser på tv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Koselig å jhøre fra deg! Deilig med mye søvn en natt i allefall da. Er fryktelig bortskjemt vi og :fnise: Skjønningen sover godt om natta. Nå er hun imidlertid syk og våkner litt pga tett nese. Men det går jo over...

Lykke til på motevisning da! Morsomt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så kos å se deg! :klemmer: Kjedelig med tett nese og mindre søvn. Håper hun sover det av seg:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Denne uka har snuppen sovna ved puppen hver kveld. Vet ikke om det har noe med at han blir mett og sliten av grøten. Men ihvertfall så er det litt dumt. Prøver jo desperat å innføre gode leggerutiner her. Men det er vanskelig når han er helt i koma når vi legger han i senga. I kveld prøvde vi å legge han litt tidligere, men da ble det litt gråting.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når jeg leser her inne og hos bl.a Impala, er jeg glad Prinsessa slutta å amme såpass tidlig. Hun sov hele natta fra hun var 8 uker hun...

Så spennende med moteshow. Er det i nærheten her?

Nyter finværet vi også, selvom vi har blitt superforkjøla hele gjengen. Dvs, poden holder seg frisk, enda... Vi andre 3 eier ikke hverken energi eller overskudd.. Håper virkelig dere slipper unna den.

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Annie:) Vi var syke hele gjengen i påsken, så vi er ferdige med det der...

Jeg er super glad for at jeg ammer jeg. Hadde jeg måtte stå opp og ordne med flasker osv midt på natta så hadde jo det vært mye mer styr. Vi har jo også hatt en som stort sett har sovet hele natta. Det er bare denne uka her han har vært litt ekstra sulten igjen. Går ut i fra at det vil forandre seg mange ganger enda..

Moteshowet er der hvor jeg jobber, så det blir ikke så super nærme deg. Men du får ta deg en tur. :) God bedring til dere alle tre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde vært morsomt å kommet, men jeg får jo KG-besøk på fredag som skal være til søndag, så da tror jeg jeg må gjøre klart huset på torsdag :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...