Gå til innhold

Ingen aprilspøk!


Flying

Anbefalte innlegg

Påminnelse på mobilen er kjekt når man tar minipillen ;)

Ikke engang det hjalp for meg :roll:

Annie: Ta en titt inne på facebook da og se på en som er glad i å bade:)

Nå heter ikke jeg Annie, men..... iiiiiiiiiler ----->

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Apropos spiral som dere diskuterte på forrige side så kan jeg bare si at det ikke gjorde vondt i det hele tatt å få inn min. Fikk kobberspiral på 6-ukers kontrollen min(som var litt forsinket fordi jeg er så treig). Faktisk sa legen min at det sjeldnere er vondt for dem som "nettopp" har født, siden livmoren ikke er helt sammentrukket ennå.

-Men ikke fall for fristelsen for å se på instrumentene de bruker, for jeeeeez, de var skumle!- :hår: Men jeg ble forsåvidt også skremt da de viste fram tang på svangerskapskurset, så kanskje jeg rett og slett har litt fobi for sånt ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tillegsopplysning: Hormonspiral kan legge en viss demper på sexlysten.. :fnise:

(Noen har lagt seg og jeg sitter her...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Søren, har enda ikke fått gjort noe i forhold til spiral/piller jeg.. Får ringe legen i morgen tenker jeg..

Her er alt bare bra. Har gått litt i ett i det siste. Mye besøk og mye kos. I helgen har vi bare slappet av og kost oss. Spist god mat og bare nytt snuppen vår.. Han har begynt å legge seg ganske tidlig nå, så nå har vi plutselig kveldene for oss selv. Ganske godt. Han legger seg ved 19-19.30 tida. Da sover han til 01, får matt og sover igjen til fem. Litt mer mat før vi sover litt til og står opp ved 8 tiden. Egentlig greie rutiner, men gleder meg til han ikke skal spise to ganger om natta mer. Er sååå i svime når jeg ammer om natta. Husker nesten ikke om jeg har lagt han tilbake i senga si..

I går snudde han seg for første gang fra magen til rygg. Både jeg og sambo satt ved siden av han, så vi fikk det med oss. Han ble litt forundret og jeg tror det var ganske tilfeldig.. Hehe.. Han snudde seg jo flere ganger når han var bare noen få uker gammen, men da sa iss at det kun var fordi hodet var så tungt. _og det hadde hun vel rett i.. Så vi noterer oss at han gjorde det for første gang i går. Han er mye mer aktiv nå. Sparker og styrer veldig. Stapper begge hendene inni munnen, kaver og koser seg. Han er blid dagen lang! Litt survete når vi ikke får lagt han med en gang han blir trøtt. Merker at personligheten kommer mer og mer fram. Han blir skikkelig sint hvis han ikke får til ting han prøver på. Skikkelig komisk. Ellers så er livet bare herlig. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så vittig, nurkeliten snudde seg nemlig fra mage til rygg idag han, litt tidligere ute din gutt, men jammen følger de hverandre :)

Mater bare en gang om natta jeg nå, men han legger seg jo et par timer seinere enn din lillegutt, så sover vel omtrent med samme intervaller ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God påske til dere alle!

Vi har hatt en deilig uke. Har vært hos mamma og co helt fra mandag. Skulle egentlig bare være en natt, men kom oss liksom aldri hjem.. Hehe.. Snuppen har det bare bra. Har faktisk sovet hele natten, hele uken. Helt utrolig! Han legger seg kl åtte, spiser kl 6.15 og sover til 8.15. Fantastisk godt! Første natta våkna jeg halv fire med skikkelig brystspreng. Lå i over to timer og venta på at han skulle våkne.. Hehe.. Men tror jeg fort kan bli vant til å ha det slik altså.. I går reiste vi til byen sambo jobber. Var innom kontoret og hilste på alle der før jeg og mamma skulle på en aldri så liten shoppingrunde. Snuppen koste seg super mye! Sov mesteparten av tiden. Jeg og mamma spiste lunsj og bare surra i timesvis. Merka ikke at vi hadde med oss en liten baby vi. Han er så utrolig god.

Jeg har blitt litt forkjølet. Vondt i halsen og hoster. I dag har den lille vennen min også fått det. Han er slapp og litt survete. Men han har ikke feber. (sier jeg som ikke "tør" og stikke tempen opp i rompa, så jeg har ikke sjekket.. Men han kjennes ikke så aller verst ut..) hehe. Satser på at han får sove godt i natt og at han er helt fin i morgen.

Nå har sambo tatt påskeferie og jeg gleder meg til å ha en deilig uke sammen med han.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I kveld har vi forresten kasta ut kurva og satt inn senga til snuppen. Så i natt ligger han i "stor" seng med ny, deilig madrass og goood dyne. Nesten litt vemodig.. Han blir så fort stor.. Den lille dyna han har brukt til nå, var plutselig så bitte liten.. Men ettersom han sov så godt i sprinkelsenga som mamma og de har, så måtte vi bare la han få inn sin egen også. Så da får vi se om han sover like godt i natt som han har gjort hele uka.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke noe problem å ta tempen på de når de er så små, de merker det ikke engan.. Jeg har gjort det flere ganger hvis Skjønningen har hatt vondt i magen, for det stimulerer de til å trykke ut avføring også....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sukk, nå har snuppen og jeg vært syke i en uke. Sambo fikk det for ett par dager siden. Vi hoster og hoster. Er tette i nesa og ikke helt i form. Men i dag ser det ut som om alle tre er litt bedre. På søndag var vi hos legen med gullet. Vi måtte få hostesaft. Han hostet så han ble så utrolig sår i bringa og i magemusklene. Stakkars, fikk så vondt av han. Han har ikke hatt det bra i de siste dagene. Vi er oppe flere ganger om natta for å bruke den snørr pumpa, gi han hostesaft, saltvann og bare trøste. Aller helst vil han ligge helt inntil meg. -Døgnet rundt.. Merker at jeg er veldig sliten nå. Jeg har jo vært syk selv også. Så fire døgn uten alt for mye søvn, merkes. Men nå satser vi på at ting går den rette veien.:) Han har forresten fått en bitte liten tann som snart vil opp også. Så han er nok litt survete og utilpass pga det også. Ikke greit å være liten gutt. Han er så god altså. Prøver liksom å være så tapper. Smiler selv om han er slapp og helt tett i nesa.

Ellers så har han vært så utrolig sulten de to siste døgnene. Tror han blir tørst av å hoste så. Har prøvd med litt vann, men det er ikke så mye han vil ha. Så det resulterer at han henger i puppen nesten hele natten.. Vi som endelig hadde begynt å sove hele natten nå.. Men uansett så har vi bestemt oss for å prøve grøt i dag. Hehe, vi gleder oss til det. Blir spennende å se om han liker det og om det hjelper han til å sove litt bedre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Hehe, her er det en som har kost seg i kveld! Ble super ivrig på "grøten" som var så tynn at han kunne drikke den.. Han fikk bare ett par små smaker, men gråt når han ikke fikk mere. Han har vært i super slag i ettermiddag, så nå håper jeg virkelig at vi får en god natt også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...