Gå til innhold

Ingen aprilspøk!


Flying

Anbefalte innlegg

Hei jenter! Så koselig at dere har vært innom! :klemmer: Her er alt bare bra! De tre siste nettene har gullet hatt det kjempe fint! Han er egentlig helt utrolig. Har ikke hørt han har grått en eneste gang. Har lagt seg kl 23. Sovet til tre, fire. Smattet og ynket seg litt, slik at mamma'n våknet. Sovet til 7. Mer mat, sovet til 10.00.. Jeg har fått masse god søvn og kost meg! Forrige natt overnattet mamma. Det var kjeme greit! Hun badet og ordnet og dillet med oss begge. I natt har vi vært på vår første overnattings tur! Hehe.. Vi pakket bagen og reiste til mamma og co i går ettermiddag. Har bare slappet av og kost oss. Mamma har ordnet ett kjempe fint barnerom på mitt gamle rom. Så der har vi ligget i natt. Jeg dusjet og ordnet meg, mens mamma tok stellet. Hun er helt frelst på det lille barnebarnet sitt. Det er veldig trygt og godt å være sammen med henne.. Hun er rolig og veldig flink med barn. Hun var også barnevakt i to timer i dag, slik at jeg fikk gjort unna litt julegaveshopping. Fikk også med meg julelunsjen på jobb. Kjempe trivelig å være innom der igjen.

Det ordnet seg med puppen min.. Jeg maserte, klemte og amma. Til slutt løsna det. Utrolig godt. Men selv om jeg har masse melk så sliter jeg litt med å få han skikkelig mett om kvelden. Det henger nok sammen med at han er trøtt og bare koser seg med puppen. Han sovener etter fem min. Jeg prøver å holde han våken, men det er ikke lett. Han vokner hver time og skal ha mat, sovner, og våkner igjen.. Orker ikke holde på slik. Så de tre siste kveldene har han fått 60 ml morsmelkerstatning. Da blir han god og mett. For meg så var dette en stor terskel.. Blir nesten som ett nederlag.. Men etter å ha fått støtte av både sambo, mamma og helsesøster så går det litt bedre. Hadde en lang prat med helsestasjonen på onsdag. Det var en veldig grei samtale. Hadde psyket meg opp på at jeg kom til å få "kjeft" for at jeg hadde gitt han litt. Men i stedet støttet hun meg og sa at jeg hadde gjort det eneste riktige. Ble så glad at jeg ble helt på gråten, fordi hun var så snill.. Hehe.. :fnise: Nå har jeg slått meg til ro med at det faktisk er helt ok å gi han litt, ved behov. Det viktigste er at han er god og mett. Jeg lar han alltid suge en halv time på vært bryst, før han får flaske. Så det går uansett ikke ut over produksjonen og kosen. I dag måtte jeg til og med pompe meg litt, så jeg har heldigvis nok melk.

Nå kommer snart min kjære hjem fra jobb og vi gleder oss! Han kommer innom hos mamma og henter meg og gullet vårt.

Nå våkner snuppen så jeg må oppdatere mer litt senere. Da ble det ingen besøksrunde i dagbøkene nå heller. Skikkelig dårlig på det om dagen..

Nå er det helg og snart juuuul! Yuhuu...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du får ta dagbokrundene når han begynner i barnehagen... :fnise:

Så bra at dere trives om dagen. Kos dere! Hvor skal dere være julaften?

:nissekyss:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper da virkelig at jeg får oppdatert meg litt før det!! Hehe!!

Vi skal være hos svigers juleaften. Første gangen jeg ikke er sammen med min familie. Synes det er vemodig jeg. Med tanke på at jeg har tre små brødre, så blir det litt rart å ikke være hos pappa og de.. Men vi orker ikke reise med gullet. Og ettersom svigers bor fem minutter unna oss, så blir vi der. Blir koselig det også selv om det nok blir litt roligere enn det jeg er vant til. Jeg er vant til masse gaver, barn, julenisse, mas og kjas jeg.. Det er liksom jul for meg. I år blir det i litt mer rolige former. Kanskje det egentlig blir litt godt. 1. juledag skal vi til mamma og de på middag sammen med søsteren min m/familien og besteforeldre. 2.dag skal vi til pappa og de sammen med søsteren min m/familie.. Så jeg får da uansett sett alle sammen.. Blir litt farting, men slik er det å ha skilte foreldre.. Hehe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner til det med mye farting og skilte foreldre altså. Det er første året jeg ikke reiser hjem til min familie i julen, og jeg gruer meg :sjenert: Men, det blir sikkert koselig å være her også, men kommer til å savne dem hjemme masse! Så flink som den lille gutten din er til å sove da! Her går det i tre -timers økter.

Skjønner veldig godt at det er en terskel med MME, merker jeg har den jeg også, egentlig bare tull, men de morsfølelsene er vel ikke så rasjonelle akkurat :ler:

Mange store klemmer fra ei anna ei som ikke er veldig flink til dagbokrunder om dagen :klemmer:

GOD JUL :nissevink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt å høre at det går så bra med dere :)

Har drevet og lurt på å gi litt MME på kvelden jeg også, men prøver å fylle henne opp med puppen en stund nå først. Men hvis det ikke går, så kommer jeg også til å gi MME.

Håper dere får en fin jul :nissevink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nå har vi vaske gulvet og vi har børi ved!! Trallallaaalalaaa

Endelig ferdige! Det ble sååå koselig her! Fineste juletreet vi noen gang har hatt..

Har stresset litt for å bli ferdig. Ikke så enkelt å time alt nå. Siste julegavene ble kjøpt i dag. Fikk pakket de fleste i går. Ettersom snuppeduppen vår har sovet i fire timer nå, så har vi fått gjort masse! På tide å røske litt i vogna, slik at han får litt pupp..

Forresten godt å høre at dere andre også vurderer MME. Føler meg som en dårlig mor, de gangene jeg lurer i han litt. Men må man så må man.. Ettersom han har sovet så lenge nå så har jeg pumpet meg. Og det er ikke tvil om at jeg har melk. Han må bare slutte å kose seg så mye at han sovner..

God jul til dere alle!!! Stor klem. :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Godt nyttår til dere også Annie og til alle der andre! :klemmer:

Er bare innom en liten tur, så oppdaterer litt senere. Hadde nyttårsselskap her i går og prinsen var som vanlig som en drøm.

Vi har hatt en veldig fin jul, til tross for at vi har vært her og der og hatt i overkant med besøk. Vi har faktisk ikke hatt en hel dag alene, siden vi kom hjem fra sykehuset..

Vi har til tider vært litt slitne etter en del pupping på natterstid, og det har medført litt tårer for mor. Men pappa er så enestående at jeg har ikke ord. Har funnet ut at vi er ett forbasket bra team! :)

Prinsen forandrer seg dag for dag! Han fester blikket, følger med og både jeg og pappa'n har fått våre første smil. :rødme: Han er en veldig våken og fornøyd liten gutt. -bare han får nok mat..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Dere må prioritere dere selv og få slappet av litt nå på nyåret. Det er forresten bare og sende bilder når du vil vise han frem ;):klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

GODT NYTT ÅR

Så godt å høre at du har en slik støtte i mannen din. Ingenting er bedre enn det. Jeg tror det hjelper så utrolig mye, og alle byrder blir halvert når man deler dem med andre.

Jeg er imponert at du hadde nyttårselskap hos dere så kort tid etter fødselen. Virkelig imponert.

Det er så godt å høre hvor flott gutten din har det. Får meg bare til å glede meg enda mer til min baby kommer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...