Gå til innhold

Ingen aprilspøk!


Flying

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Oi, så mye besøk du har hatt da. Jeg ble så sliten av alt besøket jeg, for alle skulle jo komme med en gang vi var ute av sykehuset - og da var jeg helt utslitt etter å ha vært syk og sånn. Nå er vi derimot superklare for besøk :) Så bra at det har gått bra å være hjemme alene da, høres ut som du har en eksemplarisk gutt, vi er nok like heldige begge to :)

Ha ei fin helg :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ang miniform. Jeg spurte helsesøster om det og hun sa at man fint kunne bruke det. Det var langvarig og ukritsk bruk man advarte mot.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:nissevink:

Så bra å høre at det går bra med deg og gutten!

Du får erfaring på etterhvert hva som funker for deg og gutten din. Det er du som kjenner han best. Mine barn reagerte på forskjellige ting som jeg fikk i meg, men det som jeg viste sikkert at førstemann reagerte på, som f. eks brus og kaffe, har jeg ikke rørt i det heke tatt etter at jeg fikk andremann. Men det er veldig forskjellig fra barn til barn. Kos deg videre og god jul. :nisse:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Dallandra

Innom og :klem: litt jeg og. :) Så koselig å lese her om hvordan det går med dere. :)

Nå skal jeg klippe og lime litt sammen med arveprinsen min som har vondt i øret i dag. Kos å være hjemme med arveprinsen sin også. :rødme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Liten, rask oppdatering:

Hatt en fin og rolig helg. Ingen besøk!!! Utrolig deilig. Fortsatt kaldt (-19) har derfor ikke fått vært ute og trillet enda. Får snart panikk av å være inne, selv om jeg har fått ett par shopping runder så blir det ikke det samme som å få trille og trimme litt.

Gullet var utrolig urolig i går. Sov ok på dagen, men våknet kl 20.00 fikk bad og mat og nektet og roe seg. Null søvn i natt!!! Gjett om vi er slitne. Har kommet en del tårer både hos liten og stor. Fortsatte utover dagen i dag. Hadde vondt i magen og var veldig urolig. Jeg har fått tilstoppede melkeganger (tror jeg da..) på høyre pupp og den er sinnsykt vond! Kjennes ut som om noen stikker meg med nåler når han spiser. Jeg har dusjet i varmt vann og masert puppen til den store gullmedalje i dag. Klumpene i puppen har blitt mindre og ammingen gjør ikke så vondt. Det kommer litt blank veske og jeg tror den holder på å bli bedre. Men dette har medført at lillegutt har fått litt for lite mat. I ettermiddag kjøpte jeg NAN og etter to timer med amming og han var like urolig bestemte vi oss for å prøve flaske. Han ble stor i øynene, spiste glupsk og ble helt rolig! Stakkars lille gutten vår! Han gulpet opp nesten alt, men sovnet momentant kl 18.00 i kveld. Helt utslitt. Får så vondt av han. Nå snorker han og koser seg! Håper, håper, håper at han blir god og mett av puppen i kveld og at han får en god natt. Sambo skal på møte i morgen tidlig og måtte reise i kveld. Jeg er derfor alene med han. Nå er det snart tid for mat igjen og jeg hører noen gryntelyder fra vogna.. Blir spennende å se hvordan natta blir gitt... So long!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke noe gøy når disse små er urolige og skriker nei :klemmer:

Håper du får massert puppen slik at klumpene forsvinner helt, det har jeg klart de gangene jeg har fått det. Men jeg har aldri hatt vondt når jeg har ammet da :klø:

Nå "svir" det litt når utdrivingsrefleksen setter igang, det kom ikke før hun var rundt 3 måneder. Men det er ikke veldig plagsomt da.

Håper gutten din er rolig i natt, slik at du også får litt søvn :klemmer:

Endret av Impala
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Håper det ordner seg med puppen. Har du prøvd å massere mens du ammer? De gangene jeg har kjent antydninger har jeg prøvd å massere mens jeg pumper ut melka, og det har gjort underverker. Jeg blir også rimelig frustrert over kulda, det er så drit kjedelig å bare være inne. Kan jo ta han med på biltur da, men kan jo ikke kjøre tur bare for å kjøre tur heller :fnise:

Håper natta var bra - gruer meg som en hund til min første våkenatt, kommer nok til å grine litt jeg også da. Har også en bok med NAN stående i skapet i tilfelle, sambo måtte jo gi han flaske når jeg var hos legen for et par uker siden. Men, det er nok noe feil med hodet mitt, for jeg har altså litt problemer med å gi han MME jeg - vil jo helst "greie sjøl".

Ha en fin dag :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Viktig at du får ut klumpene, du vil ikke ha brystbetennelse.... Tro meg...

Hvis du får feber må du til lege straks for å få medisiner.

Finnes mange tips

- Varm opp puppen før amming med en dusj eller en varm klut

- Masser forsiktig når barnet dier

- Legg barnet til det vonde brystet først så du får tømt det

- Masser brystet i dusjen

- Du kan få nesespray av legen som letter uttrivningen

- Finn kreative ammestillinger. Det beste er at barnet har haken sin der hvor det vonde området er. Legg barnet på sengen eller gulvet, og still deg på alle 4 over og la barnet die slik at haken er der det er vondt.

- Bruk ullinnlegg

- Ikke len deg over fryseren. Da kan du fryse på deg betennelse

- Bruk handsker eller votter i fryseren

- Ikke frys

Og lista kan sikkert utvides enda mer :ler:

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Huff, det er så utrolig slitsomt når de små har vondt i magen! Gutten vår hadde kolikk i tre uker, før vi oppsøkte homøopat og fikk blomstermedisin til ham. Har alltid vært skeptisk til sånt, men allerede fem minutter etter første dose begynte han å prompe, og siden har det gått i ett :fnise: Kolikknettene er historie :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...