Gå til innhold

Ingen aprilspøk!


Flying

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Håper dere har hatt en fin helg jenter! :klemmer:

Fredag kollapsa jeg på sofaen etter middag. Sambo var på fotballtrening og jeg lå på sofaen og fikk med meg både det ene og det andre på tv. I går var jeg skikkelig husmor. Tørket støv, støvsugde, vasket badet og gulv. Så lufta jeg dyner og skifta på sengen. Utrolig godt! Dessuten så har jeg "gjort meg kjent med vogna".. Tatt ut og satt på bagen, lagt sammen vogna og styra litt med den. Vi har bestemt oss for å at lillegutt skal ligge i bag hjem fra sykehuset. Ettersom vi har en godkjent bag fra Simo og i tillegg nå er anbefalt så tar vi det i stedet for setet. Jeg la på plass lammeskinnet og føler at jeg snart er klar for dette her. :) Sambo vasket og ryddet inn alle hagemøblene, vasket sykler og polerte begge bilene. Vi spiste taco og så på tv. Bare en sløv og god kveld. I dag fikk vi lunsj besøk og nå skal jeg snart vaske litt på gjesterommene oppe. Vi har pusset tak og malt så det er skikkelig støvete der. Min kjære polerer bilene. Skal si vi har vært effektive i helga! Yuhuu..

Snart skal jeg sette på tv aksjonen og sikkert gråte en skvett..

Formen er bra og jeg holder meg fortsatt under 70 kg grensen.. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flere som regner med å :gråte: litt av TV aksjonen ja...

Har dere nett til å legge over bagen når den skal i bilen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nøyaktig fem minutter ut i sendingen så hulka jeg.. Huff, stusselig altså. Nå ligger pengen klare til det ringer på døra her.

Ja, Annie vi har selvfølgelig nett. Hadde ikke tenkt å sette bagen i baksetet helt usikret da! :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen som har vært her enda.. Hadde ikke jeg vært tjukkebollafeita så skulle jemmen jeg også vært bøssebærer. -Kanskje neste år..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Har tatt et bevisst valg og ser ikke på tv i dag. Orker ikke. Men ungene har fått besøk av ei av damene fra bhg og har putta på penger "til ungene som er syke men som ikke har penger til å kjøpe medisiner". :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så effektive dere har vært i helga da! SUpert at du er i så fin form. :klemmer:

Jeg hoppet over hele tv-sendinga i går. Det blir for sterkt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jaaaa, vi har vært super effektive. Men nå sitter jeg igjen med følelsen av at vi har "kasta bort" hele helga.. Har da ikke vært sammen eller snakket sammen i det hele tatt.. Ikke greit å få i pose og i sekk gitt.. Tror at hormonene mine har slått til igjen.. I går var jeg skikkelig ustabil altså. Merker at jeg er litt på grensen i dag også.. Så er jeg sååååå sliten. Jeg har funnet ut at det tisselakenet som jeg la på sengen min på lørdag er skikkelig ubehagelig.. Liksom glatt, stift og kaldt.. Selv om det er sånn plastfrotte greier.. Tror jeg må ta det av igjen jeg og heller satser på at vannet går i dusjen eller først på sykehuset.. :fnise:

Ellers så merker jeg at jeg får mindre og mindre å gjøre på jobben. Har fått gitt fra meg en del og ettersom jeg ikke går inn i noen nye prosjekter eller noe så har det roet seg masse i forhold til møter også. Skal til Oslo på torsdag og da overleverer jeg det siste eksterne prosjektet. Da har jeg bare de interne tingene igjen. Nå føler jeg endelig at jeg har kontroll både hjemme og på jobben. -Litt kjedelig, men litt godt..

Nå gleder jeg meg til å komme hjem! To timer til jeg reiser fra kontoret.. Skal rett på trening. Setter jeg meg ned i to sek, så orker jeg ikke. Resten av kvelden skal jeg ligge på sofaen og døse! Skal se på Berlinerpoplene og kanskje noe annet rart.. Thihi, fantastiske planer..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...