Gå til innhold

Ingen aprilspøk!


Flying

Anbefalte innlegg

Gikk bra hos jordmor i dag. Hun synes at jeg er i overraskende god form. Og selv om det bare bekrefter det jeg føler også, så var det godt å høre. Hjertelyden var på 144. Sterk og fin! Han var litt urolig mens jeg var der. Sparket så magen bula ut.. Da økte hjertelyden også. Skikkelig komisk. Ellers så var alt på normalen. Både vektøkningen og SF målet var på gjennomsnittet. SF ligger på 32 nå. Jeg fikk L+1 på UP. Dvs. at det ble påvist hvite blodlegemer. Men det betydde ikke annet enn at det kanskje var litt utflod i urinen. Noe som er normalt. Skal levere ny UP på Onsdag. Vi pratet en del om amming, amming og amming.. Synes hun gjentar seg selv hver gang. Jeg har alltid gitt utrykk for at jeg ønsker å amme og at jeg har lest masse om det. Men til tross for det så tar hun det opp hver gang. Greit nok det altså, men jeg blir litt lei. Det er andre ting som kanskje er litt mer interessant å høre om. Ellers så fikk jeg med meg en video som vi skal se og noen brosjyrer som gikk på ..amming.. Hehe..

Var innom Lindex og hentet pakken fra Libero klubben. Nå skal vi bestille stellebord så har vi vel alt vi trenger i boks.

I dag er det kun tre uker igjen på jobb.. Yuhuuu..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nei, jeg har ikke det. Gikk egentlig ikke opp for meg hvor "ekstremt" det var før jeg oppsumerte på telefonen med sambo.. Men jeg ga ganske klart inntrykk av at jeg har lest mye, og at jeg definitivt har tenkt å amme.. Men hun går vel etter boka tenker jeg.. Føler det blir litt over kill nå. Det er etter fødsel jeg trenger litt råd og veiledning.. For alt hun sier nå, glemmer jeg sikkert igjen til da.. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I kveld skal jeg og to venninner på moteshow. Selv om det nok ikke blir kjøpt så mye nye høstklær i år, så er det gøy å følge litt med. Før om årene har jeg vært med å gått visning selv, men merkelig nok så er det ingen som har spurt meg om jeg vil gå nå i år.. Hmm.. :vetikke: Thihi

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det amme pratet kan bli litt for mye også. Spesielt om du har gitt uttrykk for at du vil amme.

Jeg ble litt overrasket, når jeg fikk spm om hvor lenge jeg ammet eldstejenta av barnelegen som sjekker henne for astma. For hun og jeg hadde store ammeproblemer, så hun ble bare ammet til hun var ca 3 mnd. Det var langt over gjennomsnittet sa han. (Det visste ikke jeg, trodde jeg var verdens dårligste mor til henne.)

Så det er vel satt inn sterke skyts for å få Norges mødre til å amme igjen. :fnise:

Endret av Jerle
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Min jordmor tok heldigvis opp amming bare en gang.

På sykehuset tror jeg kanskje jeg hadde blitt gal hvis jeg hadde vært frisk, for de tvang meg jo til å amme to ganger første natta, og jeg var jo ikke helt med for å si det sånn. Men det er mulig at det var hun som var på nattevakt den natta som var sånn, for de som var på dagtid var bare hyggelige og hjelpsomme.

Men det kan ta tid å få det til ordentlig da, vi har ikke helt teken enda, og hun er jo 7 uker nå :forvirret:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor skal dere kjøpe stellebordet og hvilken stellebord skal dere ha?

Jeg har ennå ikke funnet en stellebord jeg liker, selv om jeg har sett på en del.

Jeg skal i hvert fall ta ammingen opp med jordmor neste gang jeg skal til henne. Ingen har snakket med meg om det og jeg har uendelig antall spørsmål selv om jeg leser alt jeg kommer over om amming. Det er en av de store bekymringene mine så jeg ønsker å vite mest mulig om det, før babyen kommer.

Men snakker du med jordmor om de tingene du selv har lyst å snakke om? Så lenge dine spørsmål blir tatt opp så er det vel ikke så farlig med all amming snakk, bare litt plagsomt. Men du kan bare si ifra til jordmor at du er godt informert.

Ha en fin helg. :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal alltids "takle" all denne ammepraten.. Men jeg blir leeeei.. Jeg tror jeg vet det jeg trenger å vite i forkant av fødselen. Men etter fødselen har jeg sikkert ørten spørsmål... Jordmor er super søt og svarer på alt jeg måtte lure på, så jeg holder ut.

Dette stellebordet har vi sett på: Brevi Idea Stellekomode Det tar ganske stor plass, men ettersom vi har plass på badet så tror jeg at vi går for det. Her trekkes badebaljen til siden slik at vi slipper å dra lokket over igjen og holde babyen i en hånd. Det er jo ikke lenge de kan bruke denne baljen, men jeg orker ikke å sitte på huk i en badebalje første tiden. Da er det bedre å stå oppreist og få kose litt ekstra med snuppen. :rødme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men da sto dere i allefall oppreist da. :) Hørt flere som har gjort det, uten at det har vært ett problem. Men kjekt å få en stellekomode til alt utstyret osv også da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Absolutt. :Nikke:

Jeg har forresten et nytt nick, er sånn ca siste gangen jeg logger på med dette nå.

:fnise: Du altså! Nå igjen? Er det du som er DDD da? Åh, nå har jeg gått glipp av noe IGJEN.. Hva venter du svar på?..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Legger deg til i den nygamle bloggen jeg, DDD har nemlig eksistert i etpar mnd. Noen ting vil jeg nemlig holde... tja... litt tettere inntil brystet :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Legger deg til i den nygamle bloggen jeg, DDD har nemlig eksistert i etpar mnd. Noen ting vil jeg nemlig holde... tja... litt tettere inntil brystet :fnise:

Løper inn------->

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke hørt et kvekk om ammeprat jeg fra jordmor enda, men har stort sett gått til legen fram til nå på grunn av at jeg må dit å ta Rh- blodprøver uansett, men det blir jordmor framover nå, spent på hva vi kommer til å prate om nå når det begynner å nærme seg :)

Fine drømmer du har om meg synes jeg :fnise: Tror ikke jeg vil føde i vaskehallen på Statoil altså :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:fnise: Det var helt merkelig altså! Vi var ikke redde eller noe altså. Men vi skulle ta ansvar og få skikk på den fødestua!.. Hehe..
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...