Gå til innhold

Ingen aprilspøk!


Flying

Anbefalte innlegg

Opp og ned!??! Haha, i alle dager.. Jeg sto ikke på hodet altså... Hvordan får jeg fikset det da tro..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

:rodmer: :rodmer:

Haha, ikke lett det der gitt.. :)

Formen er fortsatt bra. I dag har jeg litt vondt i høyre "hofte". Liksom rett overfor rompeballen. Lå sikkert for mye på sofaen i går kveld. :fnise: I går måtte jeg erkjenne overfor meg selv at jeg faktisk er ”flau” over magen min. Ikke slik egentlig altså, men tar meg selv i å (prøve) å holde inne magen når jeg føler at folk ser på meg. (det funker ikke altså..) Så er jeg veldig fornøyd når jeg føler at magen ikke vises og litt flau når noen kommenterer at jeg vokser.. Tror det har noe med at jeg er i ny jobb og at det derfor blir litt smårart. Men for all del, synes magen er flott. Studerte bilder fra sist jeg var gravid. Da var magen spissere og mer elegant. Det er nok noe med at jentebabymage er litt dvaskere og går liksom rundt hele kroppen, ikke bare magen… Men seriøst, hva er det med folk som skal TA på magen til gravide?? Det har jeg aldri skjønt helt. For meg så blir det kjempe rart og unaturlig. Magen min tilhører meg, sambo og lille *S* baby, eller ikke baby. Hadde aldri falt meg inn å ta på en annens gravidmage heller jeg.. Sikkert jeg som er litt rar. Ellers så merker jeg at fokuset går mer og mer bort fra arbeid. Etter juleferien har jeg problemer med å holde fokus på jobb. Er allerede i gang med å telle uker til permisjon. Litt tidlig kanskje.. Men jammen går tida fort også!! Det er jo bare 15 uker igjen. Åj, det hørtes plutselig litt mye ut igjen da.. Er litt sånn ambivalent i forhold til dette. Jeg gleder meg, så gruver jeg meg, så er tiden alt for lang, så går tiden alt for fort. Tiden sammen med lille *S* er super hellig. Alt jeg gjør tenker jeg ”ånei dette er siste gangen jeg og han kan ligge inntil hverandre om morgenen og bare koseprater før vi står opp”. ”Dette er siste gangen han får ALL oppmerksomhet fra mamma og pappa’n sin stakkar” (Det har jo ingen uansett godt av da…) osv.. Han er jo plutselig stor gutt når lillefrøkna er såpass at hun ikke tar all tiden. Ellers så ser jeg at de vurderer å gi pappa 14 uker med fedrekvote. Dvs. at mors permisjon minker og minker. Skjønner at pappa’n bør være hjemme, men dette bør vel foreldrene bli enige om i stedet for at det blir lovpålagt. Livssituasjonen til hver enkelt bør kunne være med å styre dette. De har nå 12 uker og det bør de vel være fornøyde med?.. Ikke kroppen og puppene deres det går utover. :fnise:

I kveld skal jeg på Yoga for første gang. Det blir spennende. Kan ikke skjønne hvordan jeg skal kunne strekke og bøye med denne magen, men blir nok deilig:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor kjennes forresten bekkensmerter?.. Hmm.. Aldri hatt det før jeg. Nedover låret og på rompeballen?... :klo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var inne i dagboken til Angelou og jammen er vi ikke gravide samtidig denne gangen også. Synes det var stas jeg da:)Skal vel mye til at vi møtes på sykehuset denne gangen her. Var større sjans sist. Da var det bare noen dager som skilte oss:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor kjennes forresten bekkensmerter?.. Hmm.. Aldri hatt det før jeg. Nedover låret og på rompeballen?... :klo:

Kan være det ja. Tror bekkensmerter er veldig forskjellige.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alt jeg går glipp av da.... Gratulerer søte Flying! :hjerte:

Takk takk:) Så koselig å se deg Jerle! Av forskjellige grunner tenkte jeg på deg i jula! :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, jeg håper inderlig vi ikke møtes på sykehuset denne gangen Flying :)

Kan høres ut som bekkensmerter ja :) Når det sitter i rumpa så er det som oftest mer muskulært enn når det sitter foran, det vil si at hvis du har behov for behandling etterhvert vil den være mer effektiv :)

Men håper det går over av seg selv :klem:

KJenner meg veldig igjen i tankene dine om den kommende storebroren, og hadde store problemer i begynnelsen når vesla kom, for hadde så dårlig samvittighet for at jeg hadde nesten stjelt mamma og pappa fra han. Men det har helt gått over, nå har de så mye glede av hverandre, og vi har rom for alenetid med begge to :)Jeg husker det var så viktig for meg i begynnelsen å få tid til K aleine, og så var det vanskelig å få til med en baby som krevde mye. Men jeg ser jo nå at han fikk jo masse tid, for babyen sov jo masse, det var bare at vi ikke var ute på diverse aktiviteter like mye som før, men det gjør jo ingenting.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg trøster meg med at selv om det blir en stor forandring i starten, så vil jo ting gå seg til. Og det å ha et søsken, er myyye bedre enn å være helt alene.. Så det blir nok bra:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åj, dagen i dag på babyverden appen. "Husker du å gjøre knipeøvelser?....." Svaret: NOPE!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Fy søren for en effektiv dag på jobb.. -Not... Full skjerpings i morgen.

Har liksom så vondt nedover rumpa i dag. Håper det blir som du sier angelou om at det går over av seg selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper du unngår bekkenløsning.. Venninnen min fikk isjas (har ikke peil på stavemåten) på slutten. Kan være greit å gå til lege for å sjekke ut kanskje?

:troest:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt nyttår Loffen! Glupingen vår! :fnise:

Var borti noe skikkelig rart i går. Jeg hadde såååå vondt. (Skikkelig vondt altså)i rompa (eller liksom litt over da..) Men skulle jo prøve yoga. Hun instruktøren der er fysioterapeut og Osteopat. Hun var nesten sikker på at jeg hadde bekkenlåsning og ikke bekkenløsning (som mange feilaktig tror de har) Jeg fikk et par øvelser av henne og jammen fikk jeg knekt det opp. I dag er jeg (nesten) helt fin. Selv om Yoga var litt kjedelig og det føltes rart å være på trening i 1.5 time uten å bli svett så tror jeg jammen jeg må fortsette med det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...