Gjest Sativa Skrevet 7. april 2007 #1 Skrevet 7. april 2007 Jeg er veldig forvirret ang speltmel. Det ser ut som lyst, fint mel, som hvete for eksempel, men det har altså helt andre egenskaper? Hvilke egenskaper er det? Kan man bruke gjær som hevemiddel her også? Hvor sundt er et halvgrovt speltbrød sammenlignet med vanlig grovbrød? Er veldig takknemlig for svar
Smigul Skrevet 7. april 2007 #2 Skrevet 7. april 2007 Mølleren Speltmel.no Dinkel.no Her er det tre linker til info rundt speltmel. Det var bare å "google" i vei.
Gjest Sativa Skrevet 7. april 2007 #3 Skrevet 7. april 2007 hehe,ja ikke sant. Blir til tider veldig lat av å være her inne.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå