Gjest StoreSky Skrevet 5. april 2007 #1 Skrevet 5. april 2007 Holder på å lage thai-mat. Men hadde altså litt mye chilli-pulver i...(ny boks, var usikker på sterkheten..) Hatt i matfløte + kokosmelk. Litt sukker også. Må vel ha litt rømme når jeg skal spise, så jeg ikke brenner meg aldeles..
Flua Skrevet 6. april 2007 #2 Skrevet 6. april 2007 Hørte en gang et tips en kjent kokk hadde når maten var blitt for sterk, man lager løse melboller, bare blander mel og vann tenker jeg, og koker de en stund sammen med maten, men jeg har ikke prøvd det selv da. Dessuten skal kanskje ikke Thaimat kokes så veldig lenge.......... Samme kokken kunne også fortelle at hvis maten er for salt, kan man koke med skrellede poteter, dette vil absorbere saltet. Sa han.
Gjest StoreSky Skrevet 6. april 2007 #3 Skrevet 6. april 2007 Med rømme og ris, ble det helt ok å spise. Litt sterkt for min datter, men ok for meg!
Coronas Skrevet 7. april 2007 #4 Skrevet 7. april 2007 Har hørt fra en inder at om maten er veldig sterk, så bør man spise brød til. Vann gjør det værre. For ikke å snakke om brus
salsera Skrevet 8. april 2007 #5 Skrevet 8. april 2007 Sist jeg bommet på chilistyrken, tilsatte jeg mer av alt annet og endte opp med dobbel porsjon. Det ble både lunsj neste dag og en porsjon i fryseren.
skrue Skrevet 8. april 2007 #6 Skrevet 8. april 2007 Har hørt fra en inder at om maten er veldig sterk, så bør man spise brød til. Vann gjør det værre. For ikke å snakke om brus Virkestoffet i chili er bare løslig i alkohol og fett. Så vann og brus vil ikke få det vekk i noen særlig grad fra en brent tunge. Jo fetere melken er (eller rømme) eller jo stekere alkoholen er dess bedre. Å skylle munnen med en cognac vil nok hjelpe. Så får man avgjøre om det er verd å svelge det etterpå.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå