Gå til innhold

Hjemmelaget saft


Anbefalte innlegg

Gjest Skrue McDuck
Skrevet

Hei :)

Jeg planlegger å lage hjemmelaget saft. Dette har jeg ikke gjort før, og har en ting jeg lurer på:

Lønner det seg å tilsette sitronsyre? Dette produktet man får kjøpt i dagligvarehandler? I såfall, hvor mye?

Jeg tror jeg liker sitronsyre i... det blir litt "piff" på smaken av det.

Men det skal jo ikke smake syre heller :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Fant denne: http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel406.asp

Jeg tror sitronsyre er mest et konserveringsmiddel, så min teori er at jo mindre sukker (som også er konserverende) du bruker, jo mer annet konserveringsmiddel trenger du. Dessuten hvis du ikke kan oppbevare saften ideelt (mørkt og kjølig, tipper jeg).

Gjest Skrue McDuck
Skrevet

Da dropper jeg det... blir jo mer "ekte" eller "naturlig" om jeg ikke tilsetter sitronsyre. Desutten skal jeg bare lage litt av gangen, og det går ganske mye saft :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...