Gjest Skrue McDuck Skrevet 26. mars 2007 #1 Skrevet 26. mars 2007 Hei Jeg planlegger å lage hjemmelaget saft. Dette har jeg ikke gjort før, og har en ting jeg lurer på: Lønner det seg å tilsette sitronsyre? Dette produktet man får kjøpt i dagligvarehandler? I såfall, hvor mye? Jeg tror jeg liker sitronsyre i... det blir litt "piff" på smaken av det. Men det skal jo ikke smake syre heller
dront Skrevet 26. mars 2007 #2 Skrevet 26. mars 2007 Fant denne: http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel406.asp Jeg tror sitronsyre er mest et konserveringsmiddel, så min teori er at jo mindre sukker (som også er konserverende) du bruker, jo mer annet konserveringsmiddel trenger du. Dessuten hvis du ikke kan oppbevare saften ideelt (mørkt og kjølig, tipper jeg).
Gjest Skrue McDuck Skrevet 27. mars 2007 #3 Skrevet 27. mars 2007 Da dropper jeg det... blir jo mer "ekte" eller "naturlig" om jeg ikke tilsetter sitronsyre. Desutten skal jeg bare lage litt av gangen, og det går ganske mye saft
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå