Gå til innhold

Kyllingkjøttdeig i frysa


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvor lenge holder kyllingkjøttdeig seg i frysa? Den har ligget der 2-3 uker, kan jeg fint bruke den i dag?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det kommer litt an på hvor kald fryser du har. Om det er dypfryser (minus 18 grader eller mer) går det finfint, men hvis det er en sånn minifryser inni kjøleskapet blir det fort ødelagt.

Jeg har lest at kjøttdeig skal holde seg fint i dypfryser i fire måneder...

Skrevet

Har bare en liten minifryser. Burde kanskje ikke ta sjansen da?

Gjest Veronica Mars
Skrevet

Jeg ville tatt sjansen. Men om den lukter vondt etter at du har tint den bør du kaste den.

Skrevet

Enig med Veronica Mars, tin den og se det an.

Jeg hadde en sånn fryser før, og det hendte jeg spiste ting som hadde ligget der noen uker. Hvis det luktet godt... Jeg ble aldri syk, og maten smakte godt. Kan ikke garantere at du er like heldig da...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...