Supraspinatus Skrevet 23. mars 2007 #1 Skrevet 23. mars 2007 Hvordan finne vin til ulike måltider? De fleste har hørt om rød vin til rødt kjøtt, hvit vin til hvitt kjøtt osv. Jeg synes det er en anelse for enkelt. Hva er det man skal lete etter? Skal man ha sødme til noen måltider, syre til andre? En tung eller lett vin? Rød, hvit, rosé, musserende? Og hva drikker man til vegetarmat? Hvis det er noen med erfaring eller kunnskap om dette hadde det vært fint om dere delte litt.
Lilith Skrevet 23. mars 2007 #2 Skrevet 23. mars 2007 På vinmonopolets hjemmesider er det mye info om mat og vin
Maja_83 Skrevet 25. mars 2007 #3 Skrevet 25. mars 2007 Dagbladet.no hadde en fin artikkel om god pappvin i helgen =)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå