Gå til innhold

champagne/musserende


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva slags champagne eller musserende skal dere servere til velkomstdrink og hvordan klarte dere å orientere dere i jungelen?

Tingeling

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi vurderer mimosa (musserende blandet med appelsinjuice) eller winecooler (vin eller musserende blandet med sprite) som alternativ. Både av prishensyn (hvis det ikke skal blandes vil jeg ha ordentlig sjampis fordi det er mye bedre, men også dyrere..) og fordi gjestene ikke skal drikke seg på en snurr mens vi fotograferes :)

Skrevet

Vi skal ha en som heter martini asti toso (eller noe slikt... :sjenert: ). Smaker som martini asti (NAM!), men koster det halve. Spaaaaare spare spare! :)

Skrevet

Jeg tilhører den delen av bryllupsgjestene som synes martini asti smaker som det det er, hvitvin med kullsyre og sukker. Da drikker jeg heller vann....

Har ikke tatt ut muserende enda, regner med å hente noen råd på polet, og kjøpe noen flasker og kalle inn litt ulike folk til smakekveld av vin :D

Skrevet (endret)

..

Endret av Nordlandspia

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...