Gjest Dalwhinnie Skrevet 16. mars 2007 #1 Skrevet 16. mars 2007 Enkelt og greit: Hvilke krydder bruker dere i gulrotkake? Laget gulrotmuffins på slump ved å tilsette gulrot, kanel og kardemomme i en vanlig muffinsoppskrift, og de ble overraskende gode, men jeg skulle gjerne hatt enda mer kryddersmak på dem. Kan selvsagt bare pøse på med enda mer kanel og kardemomme, men jeg har et svkat minne om å ha hørt om nellik etc til dette bruk. Hva bruker dere?
Arkana Skrevet 16. mars 2007 #2 Skrevet 16. mars 2007 I den gulrotkakeoppskriften jeg bruker skal det være kanel, muskat, kardemomme og malt ingefær. Den smaker veldig godt og passe krydret.
Gjest gjesta Skrevet 16. mars 2007 #3 Skrevet 16. mars 2007 http://www.nrk.no/programmer/tv/frokost_tv/4288615.html Der sto det jo endel forskjellig krydder i oppskriften Har aldri lagd gulrotkake selv.
Gjest Dalwhinnie Skrevet 16. mars 2007 #4 Skrevet 16. mars 2007 (endret) Takk skal dere ha! Får gå til innkjøp av tørket ingefær og nellik og prøve meg fram videre. Hvordan går det forresten å fryse gulrotkake med (oste-)krem på? Endret 16. mars 2007 av Dalwhinnie
Arkana Skrevet 16. mars 2007 #5 Skrevet 16. mars 2007 Hvordan går det forresten å fryse gulrotkake med (oste-)krem på? ← Det går helt fint.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå