Gå til innhold

Catering og varmmat


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg ble med ett så usikker... Hvordan gjöres dette med catering når man skal ha varm mat da? Er det inkludert kokk som kommer og lager i lokalet vårt? Eller er det like greit å få tak i en kokk som ordner alt selv uten å gå gjennom et firma?

Er vel begrenset hvor lenge det går an å holde maten varm hvis den kommer ferdiglaget.

Vi skal ha fireretters. Da blir minst én, antagelig to av rettene varmmat tenker jeg.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi har bestilt mat fra ett cateringselskap og kunne velge om vi ville ha med kokk eller ikke.

Maten holder seg utrolig lenge varm i varmekassene de kommer i. Saus kommer i kjele og kan holdes ekstra varm på komfyren på stedet.

Skrevet

kokken som følger med er mest for å legge opp maten på fat eller talerkner. Noen catringfirma koker grønnsaker på steder, men det avhenger av fasiliteter og mat og hva de liker.

Dersom du skal ha kokk og ikke catring så er egentlig forskjellen bare at han lager mer av maten på stedet en catringen gjør. Desverre så er det slik at de færreste utleielokaler har et kjøkken som er egnet for å tilbrede tre retters middager til 50+ gjester, så kokken må uansett gjøre noe på forhånd på et annet kjøkken, (en del mat lages dessuten i stand på forhånd uansett, som feks endel desserter og steik, kraft mm av tidsmessige årsaker)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...