Myran Skrevet 7. mars 2007 #1 Skrevet 7. mars 2007 Er det noen som vet hvor lenge en stek, kjøttdeig, brød, grønnsaker er holdbare etter at de har blitt nedfrosset? Det sikkert forskjell på kjøtt, grønnsaker og bakst. Når vi drar til Sverige kjøper vi jo en del kjøtt, og da fryser jeg jo ned 90%. Men innen når må jeg beregne å spise det, fra jeg har frosset det ned? Lurer også på dette i forhold til bakst og grønnsaker? Finnes det noen oversiktstabell på slikt?
Gjest Eir Skrevet 7. mars 2007 #2 Skrevet 7. mars 2007 Kjøtt holder seg helt fint i to år, dersom man fryser det ned med en gang. Grønnsaker og bakst har jeg ikke like mye erfaring med, så det kan kanskje noen andre svare på?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå