Gjest itla Skrevet 4. mars 2007 #1 Skrevet 4. mars 2007 Jeg fikk en slags pasta/smørbar krem laget av soltørket tomat og sikkert olivenolje og krydder på en baguette fra Åpent bakeri i går. Det var kjempegodt, og jeg skulle gjerne ha prøvd å lage noe lignende selv. Er det noen som vet hva jeg mener, og som har oppskrift?
Gjest piaf Skrevet 4. mars 2007 #2 Skrevet 4. mars 2007 (endret) Jeg anbefaler salseras oppskrift på tomat/ricottakrem i denne tråden! Endret 4. mars 2007 av piaf
Gjest bada Skrevet 4. mars 2007 #3 Skrevet 4. mars 2007 Hvis du har soltørkede tomater i olje kan du bare kjøre dem i blenderen, evt. tilsette litt mer olivenolje, og smake til med salt hvis nødvendig. Det blir kjempegodt i seg selv. For variasjon kan du tilsette ristede pinjekjerner eller valnøtter, hakket persille eller basilikum, eller parmesan (eller en kombinasjon av flere av disse).
Gjest itla Skrevet 5. mars 2007 #4 Skrevet 5. mars 2007 (endret) Hvis du har soltørkede tomater i olje kan du bare kjøre dem i blenderen, evt. tilsette litt mer olivenolje, og smake til med salt hvis nødvendig. Det blir kjempegodt i seg selv. For variasjon kan du tilsette ristede pinjekjerner eller valnøtter, hakket persille eller basilikum, eller parmesan (eller en kombinasjon av flere av disse). ← Så det er så enkelt? Takk! Skal prøve meg på det. Oppskriften din så også veldig god ut, piaf! Skal prøve den også. Endret 5. mars 2007 av itla
Chelsea Skrevet 5. mars 2007 #5 Skrevet 5. mars 2007 Begge typene hørtes supergodt ut, dette skal jeg lage en gang. Takk for tips!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå