090607 Skrevet 2. mars 2007 #1 Skrevet 2. mars 2007 Vet at en konditor sikkert kan svare meg på dette, men tenkte jeg skulle forhøre meg litt før jeg går og bestiller. Vi blir ca 80, men har 3 retters middag, som starter kl 18, og jeg regner derfor med at det derfor blir snakk om at kakene kommer fram en time - halvannen etter middagen. Regner derfor med at jeg kanskje trenger kake for 60 personer. Vet noen hvor mange "høyder" evt det blir? Hvordan starter man å skjære man en type kake som denne? http://web.telia.com/~u52609741/images/brollop_jill.jpg
090607 Skrevet 2. mars 2007 Forfatter #2 Skrevet 2. mars 2007 Vet at en konditor sikkert kan svare meg på dette, men tenkte jeg skulle forhøre meg litt før jeg går og bestiller. Vi blir ca 80, men har 3 retters middag, som starter kl 18, og jeg regner derfor med at det derfor blir snakk om at kakene kommer fram en time - halvannen etter middagen. Regner derfor med at jeg kanskje trenger kake for 60 personer. Vet noen hvor mange "høyder" evt det blir? Hvordan starter man å skjære man en type kake som denne? http://web.telia.com/~u52609741/images/brollop_jill.jpg ← 3 etasjer
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå