Gå til innhold

Mat til 30-års lag.


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Skal arrangere 30-års lag for ca 30 stk. og trenger tips til servering. Lurte på tapas, men er åpen for andre forslag.

Noen som har gode erfaringer med steder som leverer bra mat, eller har tips til noe man kan lage selv som ikke er altfor tidkrevende?

:D :P 8) :ler:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg hadde rundt 30 gjester til min 30-årsdag og serverte tapas. Muligens ikke helt korrekt å kalle det tapas, ettersom rettene var inspirert fra langt flere verdenshjørner enn det spanske, men uansett så serverte jeg småretter i trengsel.

Stod på kjøkkenet i halvannet døgn i forkant, men nå elsker jeg å lage mat, så det var strengt tatt mest gøy. Og det gikk ned på høykant! Noe som gjør det verdt alt strevet. Men vær obs på at du bør beregne litt større mengder når du serverer masse småretter enn om du serverer vanlige middagsretter - folk har en hyggelig tendens til å forspise seg litt for å rekke over alt, og en ekstra runde på favorittene :kgblunk:

Gjest Anonymous
Skrevet

Åja! Kom med noen flere tips her! Jeg er i nøyaktig samme situasjon, og føler meg på litt tynn is....

Mellom 20 og 30 gjester, og et sterkt ønske fra meg om å slippe å holde styr på masse mat-greier rett før og under festen. Er det en umulighet, tro? :roll:

Så langt har jeg fablet om fingermat, siden jeg ikke kommer til å dekke bord, det blir mer som en stående buffet. Samtidig vil jeg jo at folk skal bli mette, også de som mener at alt som ikke er kjøtt er tøys..... Noen gode tips for mat som kan serveres kald?

Dessuten trenger jeg en skikkelig bra velkomst-drink. Hjelp.....

Gjest Anonymous
Skrevet

Heisan!

Jeg hadde tapas i min 30-års dag, og jeg bestilte fra Hotel Havana på Grünerløkka (Jan Vardøens delikatessebutikk).

http://www.hotelhavana.no/

Det var deilig mat! De leverte også brød og kaker, så det var veldig enkelt.

Ellers har jeg hørt mye positivt om Vannimunn.

http://www.vannimunn.no/

Velkomsdrink? Champagne, selvsagt! En slager; festlig og stemingsskapende.

Hilsen ferdig feiret 30-åring.

Skrevet

Til deg gjest, som ønsket tips om servering av kald mat.

Da søstra mi fylte 30 år lagde vi en gedigen "smørgåstårta" (hun bor i Sverige). Det var ca. 25 gjester, og det falt i smak.

Som drikke til passer det godt med hvitvin. Iallefall hvis man lager "fiskevarianten".

Lykke til! :wink:

Gjest Anonymous
Skrevet

Takk for tips! Men hva er, og hvordan lager man en "sådan tårta"? Fiskevarianten? Hva slags andre varianter kan man ha, da?

Skrevet

Hei gjest!

En slik smørgåstårta er iallefall godt samme om man bruker fiskevarianten, kylling eller skinke kanskje. Jeg pleier alltid å lage fiskevarianten, den er veldig god. Med fisk menes her reker, crabstiks, røykalaks o.l.

Det er forresten noen bakere også som lager disse, men de er skrekkelig dyre hvis du skal ha en stor en.

Men sukk, så var det oppskriften da. Jeg sitter på jobb, og har den ikke i hue.

Hvis du registrerer deg kan jeg sende deg en PM, eller jeg kan legge den her i kveld hvis du vil.

:wink:

Skrevet

Sånn! Nå er "Gjest" registrert, tror jeg.... Jeg blir veldig glad om du sender meg oppskriften, Sannasol!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...