Piglet Skrevet 23. februar 2003 #1 Del Skrevet 23. februar 2003 I går mens jeg drev og laget middag, skulle jeg salte woken min. Men plutselig lå hele innholdet fra saltbøssen nede i gryten... :evil: Jeg prøvde mitt beste og skrape vekk all den synlige salten, og tenkte at den kanskje kunne spises. Jeg er jo en fattig student. Det kunne den ikke, ihvertfall ikke uten at jeg ble fullstendig dehydrert. Er det noen som har opplevd det samme, og er det evn. noe man kan gjøre for redde maten eller "suge" bort salten. Er noe klønete, så det ville ikke undre meg om jeg kunne klare øvelsen en annen gang... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 23. februar 2003 #2 Del Skrevet 23. februar 2003 Salt kan ødelegge mat fullstendig- det finnes svært lite du kan gjøre. Milla Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Piglet Skrevet 23. februar 2003 Forfatter #3 Del Skrevet 23. februar 2003 Ja, ja, det var nok det jeg tenkte! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iset Skrevet 23. februar 2003 #4 Del Skrevet 23. februar 2003 skal du gifte deg Milla? gratulerer så masse:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tilde Skrevet 23. februar 2003 #5 Del Skrevet 23. februar 2003 Har hørt at det skal kunne gå å hive oppi en rå potet, den vil kunne suge til seg saltet tror jeg.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zalomine Skrevet 23. februar 2003 #6 Del Skrevet 23. februar 2003 Hva om du anskaffer en LITEN saltbøsse, dersom du er utsatt for faren for at dette kan hende ofte? Eller legger deg til den fine vanen forrige genreasjon ofte har, om at de ikke har saltet rett i maten, men slår passe mengde i hånde, og fordeler det deretter utover maten? Det vil kanskje avverge problemet FØR maten er ødelagt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fruenge Skrevet 24. februar 2003 #7 Del Skrevet 24. februar 2003 et par tips som kan hjelpe noe, men ikke så veldig myhe. Rå potet som noen nevnte, eller melk, men det er jo ikke all mat du kan putte dette i. Det beste tipset er vel å la saltet være i en litt mindre skål og bruke fingrene til å ta klyper med salt opp i. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 24. februar 2003 #8 Del Skrevet 24. februar 2003 Saltkvern er en fin ting, da blir det aldri for mye! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Piglet Skrevet 24. februar 2003 Forfatter #9 Del Skrevet 24. februar 2003 Takk for rådene! Må bare si at det aldri har skjedd før... Saltkvern er en fin ting, da blir det aldri for mye! Det var faktisk en saltkvern jeg brukte, jeg skrudde bare av hele lokket! :oops: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 26. februar 2003 #10 Del Skrevet 26. februar 2003 Ris og poteter suger til seg salt. Jeg dreit meg ut i en eksamen engang, gjorde akkurat det samme. Retten ble reddet av at jeg hadde potetene oppi retten i stedet. Kjipern, men det funker! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå