Gjest Skrevet 25. februar 2007 #1 Skrevet 25. februar 2007 Så, skal prøve og lage kjøttdeig i dag, og har kjøpt det i butikken, men skal den stekes, kokes eller hva skal den for noe????
Arkana Skrevet 25. februar 2007 #2 Skrevet 25. februar 2007 (endret) Jeg pleier å bake den i ovnen. Jeg blander kjøttdeigen med salt, pepper, loff oppbløtt i melk, et par egg, finhakket løk + evt litt krydder. Du kan også ha i f.eks. terninger av ost, revet gulrot, finhakket paprika, hakket sopp osv. Fordel i en smurt brødform (her er det godt å legge lange strimler bacon i bunnen og oppover kanten og brette dem over farsen) og steker i ovn ved 200 grader i ca 45 minutter. Det er forresten greit å bruke steketermometer her, det skal vise 70 grader. Endret 25. februar 2007 av Arkana
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå