Gjest gjesta Skrevet 24. februar 2007 #1 Skrevet 24. februar 2007 Jeg har tenkt å lage ovnsbakte grønnsaker til koteletter i morgen, med følgende ingredienser: gulrot, potet, persillerot, løk, olivenolje, hvitløk og krydder (timian m.m). Blir det godt å dele opp en fennikel (sånn fersk) og bake sammen med det andre? Er ikke vant til å bruke denne planten...
Hobgoblin Skrevet 25. februar 2007 #2 Skrevet 25. februar 2007 Blir sikkert bra. Ovnsbakt fenikkel er utmerket!
Gjest Deception Skrevet 25. februar 2007 #4 Skrevet 25. februar 2007 Enig med de som har talt. Fennikel er jo kjempegodt
onyx Skrevet 25. februar 2007 #5 Skrevet 25. februar 2007 Ovnsbakt fenikkel er kjempegodt til koteletter. Jeg deler den i baater og steker med andre grønnsaker.
Gjest gjesta Skrevet 25. februar 2007 #6 Skrevet 25. februar 2007 Takk for svar! Gøy å prøve råvarer jeg tidligere bare har oversett i butikken (dessuten er jeg ikke så glad i fennikelfrø).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå