Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva bruker dere hodekål til? Jeg kommer bare på fårikål, lapskaus og salater/wok. Noen som har noen andre gode forslag?

Skrevet

Kålstuing som tilbehør til f.eks. kjøttkaker, eller bare kokt kål som tilbehør til både kjøttkaker og andre ting..

Skrevet

Ja! Kålstuing er godt - det har jeg ikke spist på leeeenge! Dessuten synes jeg det er godt med finstrimlet kål i grønnsakssupper, det hadde jeg forresten i går. Kålruletter er også godt. Og coleslaw, en blanding av revet gulrot, finstrimlet kål, litt finsnittet løk i en dressing av majones og dijonsennep. Det passer godt på brød sammen med f.eks. røkt makrell eller kokt skinke, eller som tilbehør til fisk eller pølser.

Skrevet

Vi spiser for det meste kålen rå som snacks og ellers i stuing og fårikål

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...