timtam Skrevet 22. februar 2007 #1 Skrevet 22. februar 2007 Hva bruker dere hodekål til? Jeg kommer bare på fårikål, lapskaus og salater/wok. Noen som har noen andre gode forslag?
Dru Skrevet 22. februar 2007 #2 Skrevet 22. februar 2007 Kålstuing som tilbehør til f.eks. kjøttkaker, eller bare kokt kål som tilbehør til både kjøttkaker og andre ting..
Gjest bada Skrevet 22. februar 2007 #3 Skrevet 22. februar 2007 Ja! Kålstuing er godt - det har jeg ikke spist på leeeenge! Dessuten synes jeg det er godt med finstrimlet kål i grønnsakssupper, det hadde jeg forresten i går. Kålruletter er også godt. Og coleslaw, en blanding av revet gulrot, finstrimlet kål, litt finsnittet løk i en dressing av majones og dijonsennep. Det passer godt på brød sammen med f.eks. røkt makrell eller kokt skinke, eller som tilbehør til fisk eller pølser.
Mrs. K Skrevet 22. februar 2007 #4 Skrevet 22. februar 2007 Vi spiser for det meste kålen rå som snacks og ellers i stuing og fårikål
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå