Gjest mata Skrevet 20. februar 2007 #1 Skrevet 20. februar 2007 Jeg kan lage mat men er mest flink til å lage nudler. Hvor lang tid trebnger en oksebod mht. steketid og på hvilken varme? (jeg kan bare lage lam og andre retter... men jeg spør fordi jeg er blitt utfordret. Jeg vet nesten alt om tilbehør osv, men hvor lenge skal bogen stkekes og siden ligge på svak varme, og hva er det beste tilbehøret matmessig...?
Eliza Doalot Skrevet 20. februar 2007 #2 Skrevet 20. februar 2007 ulig jeg misforstår deg, men har du tenkt til å steike bogen som biff? DEt er jeg i såfall redd blir en himla seig affære...
Gjest mata Skrevet 20. februar 2007 #3 Skrevet 20. februar 2007 Det var det jeg visste, men jeg har svarte jerngryter... Hjelper det?
Eliza Doalot Skrevet 20. februar 2007 #4 Skrevet 20. februar 2007 Skjønner ikke helt hva du mener med at du har svarte jerngryter... Bog er kjøtt som egner seg best til koking eller som steik. Avhengig av størrelse trenger den fort 1-2 timer.
Eliza Doalot Skrevet 21. februar 2007 #5 Skrevet 21. februar 2007 (alt blir litt klarere etter lit søvn... ) Jerngryter er veldig fine å steike steik i... DEt var sikkert det du mente i utgangspunktet. Brun steika godt i gryta og ha på krydder. Ha oppi litt gulrøtter, løk, sellerirot, purre og gjerne litt urter. Slå over litt vann (gjerne litt rødvin også), kok opp og la steika trekke under lokk til den når ca 70 grader. Alterntivt kan du brune den og dette den i ovn på ca 100 grader. Det tar litt tid, men steika blir absolutt best da...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå