Gå til innhold

Hvor lang tid mht oksebod?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg kan lage mat men er mest flink til å lage nudler. Hvor lang tid trebnger en oksebod mht. steketid og på hvilken varme?

(jeg kan bare lage lam og andre retter... men jeg spør fordi jeg er blitt utfordret. Jeg vet nesten alt om tilbehør osv, men hvor lenge skal bogen stkekes og siden ligge på svak varme, og hva er det beste tilbehøret matmessig...?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

ulig jeg misforstår deg, men har du tenkt til å steike bogen som biff?

DEt er jeg i såfall redd blir en himla seig affære...

Skrevet

Det var det jeg visste, men jeg har svarte jerngryter...

Hjelper det?

Skrevet

Skjønner ikke helt hva du mener med at du har svarte jerngryter...

Bog er kjøtt som egner seg best til koking eller som steik. Avhengig av størrelse trenger den fort 1-2 timer.

Skrevet

(alt blir litt klarere etter lit søvn... :sjenert: )

Jerngryter er veldig fine å steike steik i... DEt var sikkert det du mente i utgangspunktet.

Brun steika godt i gryta og ha på krydder. Ha oppi litt gulrøtter, løk, sellerirot, purre og gjerne litt urter. Slå over litt vann (gjerne litt rødvin også), kok opp og la steika trekke under lokk til den når ca 70 grader.

Alterntivt kan du brune den og dette den i ovn på ca 100 grader. Det tar litt tid, men steika blir absolutt best da...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...