Dorri Skrevet 19. februar 2007 #1 Skrevet 19. februar 2007 Skal lage en hot suppe og i stede for å tilsette chilipepper (pulver) skal jeg tilsette fersk chili. Når bør jeg tilsette den?
Irie Skrevet 19. februar 2007 #2 Skrevet 19. februar 2007 I den suppen jeg pleier å lage, så skal chilien i nesten helt til slutt, før det siste oppkoket. Den er i suppa kanskje ett minutt eller to før jeg tar den av varmen.
skrue Skrevet 19. februar 2007 #4 Skrevet 19. februar 2007 Virkestoffet i chili tåler oppvarming veldig godt. Skal ikke ha så mye å si når det tilsettes. Jeg ville ha hatt det i ganske tidlig for at det skal få satt seg godt.
Ulva Skrevet 19. februar 2007 #5 Skrevet 19. februar 2007 viss du ska fresa løk og/eller hvitløk i begynnelsen av oppskrifta ville eg hatt den i alerede då...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå