Ibenholt Skrevet 17. februar 2007 #1 Del Skrevet 17. februar 2007 Jeg har brukt speltmel istedet for sammalt hvete, rugmel, og havrekli istedet for kruskakli. Rett og slett fordi jeg ikke hadde annet. Har aldri lagd dette brødet før, og lurer på om dette kan gå bra, eller om brødet vil kollapse helt? Noen som vet? Eller har tips til hva som må gjøres? I tilfelle jeg ikke rekker å steke brødet i kveld, kan heving stå natta over, eller vil dette bli katastrofalt? Har ikke mikser eller brødbakemaskin, alt skjer derfor for hånd :/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lula Skrevet 18. februar 2007 #2 Del Skrevet 18. februar 2007 Dette bør da gå bra Om du hever over natten så gjør det i kjøleskapet! Jeg gjør ofte det, og det funker veldig bra. Du kan gjerne ha en litt løsere deig når du hever kaldt på denne måten. Deigen blir mindre klissete å jobbe med når den er kald, og en løsere deig vil gi et lettere brød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå