Gå til innhold

Ingers Rugbrød


Ibenholt

Anbefalte innlegg

Jeg har brukt speltmel istedet for sammalt hvete, rugmel, og havrekli istedet for kruskakli. Rett og slett fordi jeg ikke hadde annet. Har aldri lagd dette brødet før, og lurer på om dette kan gå bra, eller om brødet vil kollapse helt?

Noen som vet? Eller har tips til hva som må gjøres?

I tilfelle jeg ikke rekker å steke brødet i kveld, kan heving stå natta over, eller vil dette bli katastrofalt?

Har ikke mikser eller brødbakemaskin, alt skjer derfor for hånd :/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dette bør da gå bra :)

Om du hever over natten så gjør det i kjøleskapet! Jeg gjør ofte det, og det funker veldig bra. Du kan gjerne ha en litt løsere deig når du hever kaldt på denne måten. Deigen blir mindre klissete å jobbe med når den er kald, og en løsere deig vil gi et lettere brød.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...