aimee Skrevet 16. februar 2007 #1 Skrevet 16. februar 2007 Har akkurat satt formen i kjøleskapet, og i morgen venter en deilig ostekake med sitrongele. MMM! Men så slår det meg (som det alltid gjør når lager denne); når jeg skal knuse kjeksen, er det ikke mulig å gjøre det - uten at hele kjøkkenet blir fullt av smuler! Er det noen som har et godt tips til hvordan holde kjeksen i bollen, så jeg kan slippe storrengjøring neste gang?
Gjest baby-E Skrevet 16. februar 2007 #2 Skrevet 16. februar 2007 Har akkurat satt formen i kjøleskapet, og i morgen venter en deilig ostekake med sitrongele. MMM! Men så slår det meg (som det alltid gjør når lager denne); når jeg skal knuse kjeksen, er det ikke mulig å gjøre det - uten at hele kjøkkenet blir fullt av smuler! Er det noen som har et godt tips til hvordan holde kjeksen i bollen, så jeg kan slippe storrengjøring neste gang? ← Jeg pleier å ta kjeksen inni doble blanke poser og knuser de mens de er inne i posen..
aimee Skrevet 16. februar 2007 Forfatter #3 Skrevet 16. februar 2007 Åhh! Takk! Hvorfor har jeg ikke tenkt på det!? Hva skulle jeg gjort uten KG
Gjest niomi Skrevet 16. februar 2007 #4 Skrevet 16. februar 2007 Jeg tar kjeksen i pose og smuldrer den noe med kjevle før jeg heller smuleblandinga i food prosessor og tilsetter smøret. Hater å smuldre for hånd!
aimee Skrevet 16. februar 2007 Forfatter #5 Skrevet 16. februar 2007 Jeg har først knust grovt med hendene og så gått over til stavmikser. Det skal jeg i alle fall aldri gjøre igjen
Arkana Skrevet 16. februar 2007 #6 Skrevet 16. februar 2007 Jeg knuser kjeksen i food processor og så har jeg i smeltet smør etterpå. Trenger ikke bruke hendene til noe som helst og det blir aldri søl.
Gjest baby-E Skrevet 16. februar 2007 #7 Skrevet 16. februar 2007 Jeg tar kjeksen i pose og smuldrer den noe med kjevle før jeg heller smuleblandinga i food prosessor og tilsetter smøret. Hater å smuldre for hånd! ← Akkurat slik pleier jeg også å gjøre..
Lillepuz Skrevet 16. februar 2007 #8 Skrevet 16. februar 2007 har kjeksen og smøret i foodprocessor, blir ikke noe søl og helt jevnt blandet.
Gjest niomi Skrevet 16. februar 2007 #9 Skrevet 16. februar 2007 Før jeg fikk food processor, hadde jeg kjeksen i pose og finknuste med kjevle. Deretter smuldret jeg inn skikkelig mykt smør (nesten rennende).
Merneith Skrevet 16. februar 2007 #10 Skrevet 16. februar 2007 har kjeksen og smøret i foodprocessor, blir ikke noe søl og helt jevnt blandet. ← Samme her, men jeg knuser kjeksen før jeg tilsetter smøret..ellers blir blandingen altfor jevn synes jeg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå