Bladlusa Skrevet 14. februar 2007 #1 Skrevet 14. februar 2007 Fetaost er godt, men jeg sitter alltid igjen med en halv pakke jeg ikke rekker bruke før den blir ødelagt. Har noen av dere forsøkt å fryse feta? Hvordan reagerte den på det? Holdt konsistensen seg bra, eller oppførte den seg helt annerledes etter en tur innom fryseren? Endret smaken seg? Jeg vet jo at ost ofte endrer konsistens etter frysing. Parmesan blir jo f.eks. "smuldrete"i konsistensen, selv om smaken ikke påvirkes stort. Har aldri forsøkt med feta, og kunne tenke meg et tips eller to på forhånd om hva jeg kan vente meg...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå