Gå til innhold

Fetaost


Anbefalte innlegg

Skrevet

Fetaost er godt, men jeg sitter alltid igjen med en halv pakke jeg ikke rekker bruke før den blir ødelagt. Har noen av dere forsøkt å fryse feta? Hvordan reagerte den på det? Holdt konsistensen seg bra, eller oppførte den seg helt annerledes etter en tur innom fryseren? Endret smaken seg?

Jeg vet jo at ost ofte endrer konsistens etter frysing. Parmesan blir jo f.eks. "smuldrete"i konsistensen, selv om smaken ikke påvirkes stort. Har aldri forsøkt med feta, og kunne tenke meg et tips eller to på forhånd om hva jeg kan vente meg... :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...