Gå til innhold

Når man tiner frossent kjøtt


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kjøpte en pakke fileter av svin i helgen og frøs den i fryseren. Jeg tok den ut i dag tidlig for å ha til middag i kveld og tinte den i kjøleskapet. Endte opp med å ikke spise de til middag likevel, og spiser de heller i morgen. Kan jeg det? Hvis man tiner frossent kjøtt, hvor lenge holder de seg bra i kjøleskapet?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det avhenger vel litt av hvor lang holdbarhet som "var igjen" da du la den i frysen. Ble den lagt i frysen en uke før dato, holder den nok en dag eller to...

Skrevet

den holder seg nok fint 2-3 dager hvis du pakker den ut, skyller og tørker den, og pakker inn på nytt med noe som absorberer fukten. Ikke la den ligge i tinevannet/sø. Det siste gjelder vel forøvrig det meste av kjøtt og fisk.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...