honey21 Skrevet 13. februar 2007 #1 Skrevet 13. februar 2007 Kjøpte en pakke fileter av svin i helgen og frøs den i fryseren. Jeg tok den ut i dag tidlig for å ha til middag i kveld og tinte den i kjøleskapet. Endte opp med å ikke spise de til middag likevel, og spiser de heller i morgen. Kan jeg det? Hvis man tiner frossent kjøtt, hvor lenge holder de seg bra i kjøleskapet?
Trillrund Skrevet 13. februar 2007 #2 Skrevet 13. februar 2007 Det avhenger vel litt av hvor lang holdbarhet som "var igjen" da du la den i frysen. Ble den lagt i frysen en uke før dato, holder den nok en dag eller to...
onyx Skrevet 14. februar 2007 #3 Skrevet 14. februar 2007 den holder seg nok fint 2-3 dager hvis du pakker den ut, skyller og tørker den, og pakker inn på nytt med noe som absorberer fukten. Ikke la den ligge i tinevannet/sø. Det siste gjelder vel forøvrig det meste av kjøtt og fisk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå