Gjest Gjesta Skrevet 12. februar 2007 #1 Skrevet 12. februar 2007 Vi har leid lokale der vi selv bringer mat, drikke+++. Men er litt usikker på hvordan vi gjør det med servitører... Cateringselskapet hørtes litt usikre ut når det gjaldt så mange mennesker... Hvordan løser dere det?
Bente:) Skrevet 12. februar 2007 #2 Skrevet 12. februar 2007 Vi leier inn en kokk. I tillegg til ham så regner vi med å ha 4-5 stykk som kan ta seg av servering og ordning på kjøkkenet. Vi blir ca 50 til middag.
Gjest Gjesta Skrevet 12. februar 2007 #3 Skrevet 12. februar 2007 Er dette folk dere kjenner? Hvor får man tak i erfarne servitører...?
orakel Skrevet 12. februar 2007 #4 Skrevet 12. februar 2007 (endret) Har du en videregående skole med kokk- og servitørlinje i nærheten, så kan du jo høre der. Endret 12. februar 2007 av orakel
Bente:) Skrevet 12. februar 2007 #5 Skrevet 12. februar 2007 Er dette folk dere kjenner? Hvor får man tak i erfarne servitører...? ← Bekjentskap alt sammen Kokken har jobbet sammen med sambo... han er kokk selv. Serveringshjelpen er damer som er litt "drevne", dvs de har vært med og servert i selskaper før.
linky Skrevet 13. februar 2007 #6 Skrevet 13. februar 2007 Da vi gifta oss leide vi inn kokk + at vi hadde 4-5 stk til å servere. vi var rett under 60 gjester. Vi fikk bekjente til å være med å servere og så ordnet kokken 2 hjelpere også som han jobbet med.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå