Tabris Skrevet 9. februar 2007 #1 Skrevet 9. februar 2007 Jeg kjøpte et glass med sølvløk i lake som vi hadde til et koldtbord. Jeg har fortsatt mange igjen, og jeg lurer på hvilke retter vi kan bruke sølvløk til, og hvordan? Noen som har noen tips?
Arkana Skrevet 9. februar 2007 #2 Skrevet 9. februar 2007 Jeg bruker gjerne noen sølvløk i gryteretter.
FantasDick Skrevet 10. februar 2007 #3 Skrevet 10. februar 2007 Sølvløk er godt i gryter og gryteretter. Stek kjøttdeig og løk, ha i hermetiske tomater, div grønnsaker (og sølvløken) og krydre. Server med ris eller pasta. Enkelt og greit.
Tabris Skrevet 10. februar 2007 Forfatter #4 Skrevet 10. februar 2007 Takk for tips, begge to. Nå spiser jeg ikke kjøtt, men det fungerer vel like bra i en grønnsak-og-tomatsaus rett til ris og pasta.
agbre Skrevet 12. februar 2007 #5 Skrevet 12. februar 2007 Spiser du fisk? I såfall kan du lage deg tunfisksalat. Bland tunfisk med litt maiones og hakka sylteløk. Du kan jo tilsette litt vanlig hakka løk også, så blir det sterkere. Ellers er det godt med sylteagurk i. Bruk fantasien. Dette syns jeg er kjempegodt pålegg.
Tabris Skrevet 12. februar 2007 Forfatter #6 Skrevet 12. februar 2007 (endret) Jeg spiser fisk, ja, men er dessverre ikke så glad i tunfisk. Men kanskje sølvløk kan brukes i andre typer salater? Tusen takk for tips alle! Hva med f.eks bønnepostei (vegetarvariant av leverpostei) med sylteagurk og sølvløk som pålegg? Endret 12. februar 2007 av Tabris
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå