treningsjenta Skrevet 6. februar 2007 #1 Skrevet 6. februar 2007 kjøpte inn en gog del yoghurt naturell som jeg skulle ha, men så viste det seg at jeg ikke trengte det allikevell, så nå sitter jeg her med masse. hva kan jeg lage med dette?
Gjest Blanca Skrevet 6. februar 2007 #2 Skrevet 6. februar 2007 Jeg spiser den som vanlig yoghurt sammen med friske bær og frukt og i smoothies. Bruker den også som dressing på salat, tilsetter gjerne litt lime og litt flytende honning.
Leo Skrevet 6. februar 2007 #3 Skrevet 6. februar 2007 Du kan bruke den som ett sunnere alternativ til rømme i dip, dressinger og kalde sauser. Du kan bruke den i stedet for annen væske i brød/rundstykker. Eller du kan tilsette litt bær/frukt/syltetøy og spise den som vanlig yoghurt.
venus* Skrevet 6. februar 2007 #4 Skrevet 6. februar 2007 (endret) Eller lage tza-tziki Ellers bruker jeg yoghurt naturell i brød og smoothies. Eller på bær, med litt lønnesirup til! Nam nam. Endret 6. februar 2007 av venus*
Hobgoblin Skrevet 6. februar 2007 #5 Skrevet 6. februar 2007 I tillegg til alle de gode tingene som er nevnt, kan du bruke det til diverse indiske sauser.
Gjest piaf Skrevet 6. februar 2007 #6 Skrevet 6. februar 2007 ... og til å lage raïta og/eller naanbrød til indisk mat.
Susannah Skrevet 6. februar 2007 #7 Skrevet 6. februar 2007 - Bruke det i stedet for rømme til fajitas/taco - Blande med litt olje, karri, salt og pepper som en saus/dressing - blande det med dip-blanding og dippe grønnsaker i - lage deg wraps med grønnsaker, skinke el. kylling i og så ha noen skjeer med yoghurt naturell over - ha på All Bran/frokostblanding med litt kanel over
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå