Gå til innhold

Erstatte vanlig mel med glutenfritt


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal ha besøk av en person med cøliaki og lurer i den forbindelse på om jeg i en vanlig gjærdeigoppskrift bare kan erstatte vanlig mel med det glutenfrie melet? Er det samme blandingsforhold f.eks. og hva med smaken, blir den veldig ulik slik at det lønner seg å lage noe annet til oss andre?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ei venninne av meg har ei datter som har cøliali, alt hun lager som det er mel i bytter hun ut med glutenfritt mel. Hun bruker samme blandingsforhold som hvetemel.

Det er ingen forskjell i smaken i forhold til vanlig mel. Men å lage gjærdeig kan være litt vrient for deigen henger ikke så godt sammen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...