Gå til innhold

Skallet på kikertene


Anbefalte innlegg

Skrevet

Før jeg skal lage mat laget av kikerter fjerner jeg alltid skallet. Etter koking, da er det lettest å få av. Men det tar veldig lang tid å plukke av skall på en solid haug av kikerter. Pleier dere å fjerne det?

Videoannonse
Annonse
Gjest Deception
Skrevet

Nei, det har jeg aldri brydd meg om.

Skrevet

Nei, det pleier jeg ikke å gjøre. Men hvis du ikke liker skallet, kan du jo kanskje prøve de halve kikertene, chana dal? De er jo alt skrellet og halvert.

Skrevet
Nei, det pleier jeg ikke å gjøre. Men hvis du ikke liker skallet, kan du jo kanskje prøve de halve kikertene, chana dal? De er jo alt skrellet og halvert.

Chana dal har gått meg hus forbi. Er jo så mye å velge i. Skal huske på det, men foreløpig må jeg spise opp den store posen jeg har. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...