Gjest Pax Skrevet 5. februar 2007 #1 Skrevet 5. februar 2007 Før jeg skal lage mat laget av kikerter fjerner jeg alltid skallet. Etter koking, da er det lettest å få av. Men det tar veldig lang tid å plukke av skall på en solid haug av kikerter. Pleier dere å fjerne det?
Gjest Deception Skrevet 5. februar 2007 #2 Skrevet 5. februar 2007 Nei, det har jeg aldri brydd meg om.
salsera Skrevet 5. februar 2007 #3 Skrevet 5. februar 2007 Nei, det pleier jeg ikke å gjøre. Men hvis du ikke liker skallet, kan du jo kanskje prøve de halve kikertene, chana dal? De er jo alt skrellet og halvert.
Gjest Pax Skrevet 5. februar 2007 #4 Skrevet 5. februar 2007 Nei, det pleier jeg ikke å gjøre. Men hvis du ikke liker skallet, kan du jo kanskje prøve de halve kikertene, chana dal? De er jo alt skrellet og halvert. ← Chana dal har gått meg hus forbi. Er jo så mye å velge i. Skal huske på det, men foreløpig må jeg spise opp den store posen jeg har.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå