celice Skrevet 4. februar 2007 #1 Skrevet 4. februar 2007 Har 1 kg kjøttdeig som jeg har tenkt å bruke til karbonader, men har ingen oppskrift....!
Arkana Skrevet 4. februar 2007 #2 Skrevet 4. februar 2007 (endret) Nå bruker jeg karbonadedeig til karbonader, og kjøttdeig til kjøttkaker (kjøttdeig har mer fett), men uansett blir det omtrent slik: Røren deigen seig med salt (ca 1 ts pr halve kg?) og blander så inn kvernet pepper, potetmel (ca 1 ss), 2 egg og nok iskaldt vann til passe konsistens (ca 1 dl). Når jeg lager kjøttkaker har jeg i tillegg i strøkavring, finhakket løk og evt krydder (ingefær, muskat). Endret 4. februar 2007 av Arkana
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå