Orestes Skrevet 3. februar 2007 #1 Skrevet 3. februar 2007 Niks trenger ikke oppskrift. Hadde noen på besøk for ei uke siden som laga dressing basert på rømme og majones. Men hvor lenge holder slikt seg i kjøleskap? Bill.mrk: Tørr Salat.
Gjest Deception Skrevet 3. februar 2007 #2 Skrevet 3. februar 2007 Smak på den! Det avgjør saken. Men etter ei uke ville selv jeg begynt å bli skeptisk.
Orestes Skrevet 3. februar 2007 Forfatter #3 Skrevet 3. februar 2007 Hm. Jeg er normalt ikke et dressingmenneske, så jeg vet ikke helt hvordan den skal eller ikke skal smake...
Supraspinatus Skrevet 4. februar 2007 #4 Skrevet 4. februar 2007 Den burde jo i teorien holde seg like lenge som den ingrediensen med kortest holdbarhet holder seg. Det vil i de fleste tilfeller være rømmen. Men se det an på dippen. har den skilt seg ville jeg heller lagd ny enn å spise gamle rester
-Fisken- Skrevet 5. februar 2007 #5 Skrevet 5. februar 2007 Selv om du ikke vet hvordan det egentlig skal smake, vil du merke om det smaker gammelt.
Orestes Skrevet 5. februar 2007 Forfatter #6 Skrevet 5. februar 2007 Nja, NÅ vil jeg i alle fall anta at den er for gammel. Det vil si at jeg sannsynligvis vil få ut fingern og kaste den en gang i løpet av februar. Kjøleskapet mitt er et evigvarende biologisk eksperiment.
Nemesis Skrevet 5. februar 2007 #7 Skrevet 5. februar 2007 Jeg lager ofte tatziki med rømme og kan godt la den stå en uke og halvannen før jeg rører den igjen.. Men så er ikke jeg så kresen da Du dør nok ikke om du hadde spist den og den hadde vært dårlig uansett
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå