Gjest piaf Skrevet 3. februar 2007 #1 Skrevet 3. februar 2007 Etter lørdagshandel i dag har jeg ved en feiltakelse fått sitronmelisse i hus i stedet for frisk koriander (noen må en ekstra tur på butikken...). Så hva gjør jeg med den? Dessert/kake er det første man tenker på, men det er uaktuelt. Det står på pakken at sitronmelisse kan erstatte sitrongress i wokretter - noen som har prøvd? Eller kan jeg bruke sitronmelisse i noe slags tilbehør til lammecurryen vi skal lage i morgen?
Gjest Pax Skrevet 3. februar 2007 #2 Skrevet 3. februar 2007 Jeg har brukt den i supper, salater og som te.
Gjest bada Skrevet 3. februar 2007 #3 Skrevet 3. februar 2007 Eller kan jeg bruke sitronmelisse i noe slags tilbehør til lammecurryen vi skal lage i morgen? ← Ja! Jeg har sett "oppskrifter" på raita bestående av yoghurt med hakket sitronmelisse. Jeg har imidlertid aldri prøvd det selv, men det høres jo godt ut.
Gjest Rosin Skrevet 4. februar 2007 #5 Skrevet 4. februar 2007 Bruk den i vannkaraffelen. Evt frys isbiter, små i brett eller store i rømmebeger, og legg sitronmelisse oppi.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå