snuppelure37 Skrevet 2. februar 2007 #1 Skrevet 2. februar 2007 Skal ha fondue i kveld og lurte på om noen har noen spennende ideer til tilbehør. Vi pleier vanligvis å ha bakt potet, salat, ett par dipper, minigulrøtter, champignon, cherrytomater og ost i terninger. Kunne vært morsomt å prøvd noe nytt.
Gjest prestekrage Skrevet 2. februar 2007 #2 Skrevet 2. februar 2007 Jeg må ha sølvløk til. I tilleg bruker jeg både paprika og løk (rød eller vanlig). Bruker også baguetter med hvitløksmør til... Som dressing/saus bruker jeg hjemmelagt "tousand island"-dressing og soyasaus. Og litt forskjellig krydder til å dyppe kjøttet i når det er ferdig fritert.. Pleier å ha flere typer kjøtt- okse, svin og grillpølser (men pølsene mest pga vesla)..
snuppelure37 Skrevet 2. februar 2007 Forfatter #3 Skrevet 2. februar 2007 Ingen flere som har noen gode ideer?
Chelsea Skrevet 2. februar 2007 #4 Skrevet 2. februar 2007 Jeg bruker mye av det samme tilbehøret som dere, men ofte ovnsstekte båtpoterer. Var hos ei venninne på fondue for ei stund siden og fikk da servert pølser i tillegg til kylling og indrefilet. Hun hadde kjøpt noen tykke grillpølser med mye smak/krydder og det var supergodt. Det skal jeg også prøve neste gang!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå